Sporza

LIVE: Mathieu Maertens trapt OHL vanuit de draai weer op voorsprong

14/04/2024 - 20:10
"Met 8 doelpunten in 2 wedstrijden begon AA Gent met een perfect rapport aan de Europe Play-offs. Trekt het die lijn door op bezoek in Leuven? Volg het hier op de voet vanaf 19.15 uur."

1. LIVE: Mathieu Maertens trapt OHL vanuit de draai weer op voorsprong (14/04/2024 - Sporza)

Met 8 doelpunten in 2 wedstrijden begon AA Gent met een perfect rapport aan de Europe Play-offs. Trekt het die lijn door op bezoek in Leuven? Volg het hier op de voet vanaf 19.15 uur. [naar artikel]

2. LIVE: Mathieu Maertens trapt OHL netjes op voorsprong tegen KAA Gent (14/04/2024 - Sporza)

3. LIVE. Mathieu Maertens zet OH Leuven op voorsprong op het veld van KV Kortrijk (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Guldelsporenstadion • Ref: Lothar D’Hondt [naar artikel]

4. LIVE: Boeken toe? Amper een minuut na zijn invalbeurt trapt Maertens OHL naar 0-3 (03/02/2024 - Sporza)

Westerlo en OH Leuven hebben een goede flow te pakken. De Kemphanen zijn onder Rik De Mil op kousenvoeten opgeklommen naar een tiende plaats. Ook Leuven is vier opeenvolgende wedstrijden ongeslagen, maar blijft wel nog steeds in de kelder van het klassement haperen. Wie kan de volgende stap voorwaarts zetten? Volg het hier vanaf 18.15 uur of luister naar Radio 1. [naar artikel]

5. Bölöni trapt het af, Thelin trapt ze binnen, Teodorczyk trapt na (23/10/2017 - Sporza)

Lukasz Teodorczyk, Isaac Thelin en Laszlo Bölöni hebben alle drie op hun manier de hoofdrol opgeëist op de 11e speeldag van de Jupiler Pro League. [naar artikel]

6. OHL gaat in beroep tegen “zware schorsing” van Mathieu Maertens (09/01/2019 - Het Belang van Limburg)

OH Leuven kan zich niet vinden in de “zware schorsing” voor Mathieu Maertens. De middenvelder van de 1B-club werd dinsdag door de Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) voor drie speeldagen geschorst. OHL besliste woensdag beroep aan te tekenen. [naar artikel]

7. Mathieu Maertens: “Zalig, weer belangrijk te kunnen zijn” (29/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Uiblinkers genoeg bij OHL, zaterdag in Gent. Vooral het trio Mercier-Sowah-Maertens, de ‘lopende mensen’ op het middenveld, bezorgde de... [naar artikel]

8. LIVE. Rust in OHL - Standard (2-0). Mathieu Maertens grote man met twee goals, waaronder een beauty (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • King Power at Den Dreef • OHL-Standard [naar artikel]

9. OH Leuven verslaat KV Kortrijk met 0-2, kersvers aanvoerder Mathieu Maertens en Al-Tamari laten de netten trillen (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

OH Leuven heeft KV Kortrijk met 0-2 verslagen. De thuisploeg speelde een uitstekende eerste helft, maar kwam niet tot scoren. De Leuvenaars hadden het lastig in de eerste helft, maar waren na de rust de veel betere ploeg. [naar artikel]

10. OH Leuven-aanvoerder Mathieu Maertens scoort in de absolute slotfase de winning goal tegen KV Oostende (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 6 • Aftrap: 18u15 • King Power @ Den Dreef [naar artikel]