Met de zomermaanden in zicht mag de barbecue weer van stal. Dat doet tweesterrenchef Bart Desmidt ook in zijn nieuwe tv-programma BBQ vanavond?! op kookzender Njam!. Hier deelt hij alvast vier van zijn verrassende gerechten uit het programma. [naar artikel]
Een gesprek over worst heeft in een restaurant in Florida geleid tot serieuze geweldpleging door de kok. De man dacht dat zijn collega een [naar artikel]
“Een goed stuk vlees komt pas écht tot zijn recht op de barbecue”, zegt Hendrik Dierendonck, de bekendste slager van het land. Daarom schoolt hij ons vanaf volgende week bij in de kunst van het barbecueën. Hij deelt zijn trucjes en verklapt waar het écht om gaat. “Barbecueën kun je zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt en er bestaan duizenden theorieën over, maar het gaat altijd om hetzelfde: het vuur weten te controleren.” [naar artikel]
“Een goed stuk vlees komt pas écht tot zijn recht op de barbecue”, zegt Hendrik Dierendonck, de bekendste slager van het land. Hij deelt zijn trucjes en verklapt waar het écht om gaat. “Barbecueën kun je zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt en er bestaan duizenden theorieën over, maar het gaat altijd om hetzelfde: het vuur weten te controleren.” [naar artikel]
Achttien biggetjes die in het Engelse plaatsje Milton Lilbourne uit een stalbrand werden gered zijn als worst op de barbecue van het [naar artikel]
Exotische marinades, ingenieuze technieken en inventieve salades: de Vlaming lust wel pap van de nieuwe barbecuetrends. Maar als hij dit weekend nog eens zelf het vuur opstookt, dan is de kans bijzonder groot dat niets het haalt bij de klassiekers. [naar artikel]
De klassieke ingrediënten voor een barbecue zijn vlees, sauzen, brood en alcohol. Maar als je heel frequent een barbecuetje meepikt, zal het tegen het einde van de zomer een nefast effect hebben op je gewicht en bijgevolg ook je algemene gezondheid. Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, geeft zijn tips om te genieten zonder al te groot schuldgevoel. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.