Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Barbecue is meer dan worst alleen

20/05/2017 - 01:53
"Met de zomermaanden in zicht mag de barbecue weer van stal. Dat doet tweesterrenchef Bart Desmidt ook in zijn nieuwe tv-programma BBQ vanavond?! op kookzender Njam!. Hier deelt hij alvast vier van zijn verrassende gerechten uit het programma."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Barbecue is meer dan worst alleen (20/05/2017 - De Morgen)

Met de zomermaanden in zicht mag de barbecue weer van stal. Dat doet tweesterrenchef Bart Desmidt ook in zijn nieuwe tv-programma BBQ vanavond?! op kookzender Njam!. Hier deelt hij alvast vier van zijn verrassende gerechten uit het programma. [naar artikel]


2. Gesprek over worst gaat echt over worst: jaloerse kok wurgt ei zo na collega (03/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een gesprek over worst heeft in een restaurant in Florida geleid tot serieuze geweldpleging door de kok. De man dacht dat zijn collega een [naar artikel]


3. “Als je een worst bakt, prik er dan geen gaatjes in.” Topslager Hendrik Dierendonck deelt tien gouden regels voor wie heerlijk vlees wil barbecueën (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Een goed stuk vlees komt pas écht tot zijn recht op de barbecue”, zegt Hendrik Dierendonck, de bekendste slager van het land. Daarom schoolt hij ons vanaf volgende week bij in de kunst van het barbecueën. Hij deelt zijn trucjes en verklapt waar het écht om gaat. “Barbecueën kun je zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt en er bestaan duizenden theorieën over, maar het gaat altijd om hetzelfde: het vuur weten te controleren.” [naar artikel]


4. Topslager deelt 10 gouden regels voor de barbecue: "Als je worst bakt, prik er dan géén gaatjes in” (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Een goed stuk vlees komt pas écht tot zijn recht op de barbecue”, zegt Hendrik Dierendonck, de bekendste slager van het land. Hij deelt zijn trucjes en verklapt waar het écht om gaat. “Barbecueën kun je zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt en er bestaan duizenden theorieën over, maar het gaat altijd om hetzelfde: het vuur weten te controleren.” [naar artikel]


5. Biggetjes die uit brand werden gered belanden als worst op barbecue voor brandweermannen (23/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Achttien biggetjes die in het Engelse plaatsje Milton Lilbourne uit een stalbrand werden gered zijn als worst op de barbecue van het [naar artikel]


6. We barbecueën steeds specialer, maar: "Een barbecue zonder worst is als een café zonder bier" (25/05/2018 - De Morgen)

Exotische marinades, ingenieuze technieken en inventieve salades: de Vlaming lust wel pap van de nieuwe barbecuetrends. Maar als hij dit weekend nog eens zelf het vuur opstookt, dan is de kans bijzonder groot dat niets het haalt bij de klassiekers. [naar artikel]


7. Tomatensalsa in plaats van mayonaise en geen worst, maar kip: zo hou je de barbecue gezond (24/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

De klassieke ingrediënten voor een barbecue zijn vlees, sauzen, brood en alcohol. Maar als je heel frequent een barbecuetje meepikt, zal het tegen het einde van de zomer een nefast effect hebben op je gewicht en bijgevolg ook je algemene gezondheid. Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, geeft zijn tips om te genieten zonder al te groot schuldgevoel. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!