Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Geniet van luxueuze avond met twaalf (!) sterrenchefs in Knokke... maar je moet er wel wat voor over hebben

08/05/2024 - 11:50
"De avond start met een rijkelijk geserveerd aperitief en erna volgt kaviaar, coquille, truffel, oester en langoustine in combinatie met een selectie van de fijnste champagnes en wijnen. En de chefs van dienst? Die vertegenwoordigen 21 Michelinsterren in totaal. Zo zijn onder meer Nick Bril van The Jane en Gert De Mangeleer van Hertog Jan van de partij. En ja, iedereen krijgt daar de kans toe tijdens Flanders Finest in het Casino van Knokke. Al moet je er wel een zakcentje voor aan de kant zetten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Geniet van luxueuze avond met twaalf (!) sterrenchefs in Knokke... maar je moet er wel wat voor over hebben (08/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

De avond start met een rijkelijk geserveerd aperitief en erna volgt kaviaar, coquille, truffel, oester en langoustine in combinatie met een selectie van de fijnste champagnes en wijnen. En de chefs van dienst? Die vertegenwoordigen 21 Michelinsterren in totaal. Zo zijn onder meer Nick Bril van The Jane en Gert De Mangeleer van Hertog Jan van de partij. En ja, iedereen krijgt daar de kans toe tijdens Flanders Finest in het Casino van Knokke. Al moet je er wel een zakcentje voor aan de kant zetten. [naar artikel]


2. “Knokke is Knokke niet meer”: wij gingen op zoek naar het volkse Knokke, dat (nog) niet helemaal verdwenen is (26/05/2023 - Het Nieuwsblad)

Knokke wordt volgebouwd met pronkerige torens. De straten worden gedomineerd door golfkarretjes. Bestaat er nog zoiets als een authentiek, volks Knokke? “Wij zijn hier opgegroeid, maar onze kinderen zullen hier nooit iets kunnen kopen.” [naar artikel]


3. Sylvie Meis geniet van luxueuze vakantie (en promoot intussen haar eigen bikinilijn) (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wanneer Sylvie Meis op vakantie gaat, doet ze dat in stijl. Het tv-gezicht geniet momenteel van welverdiende rust na het ontwerpen van haar nieuwe lingeriecollectie voor Aldi, en dat doet ze op niet een, maar twéé luxueuze locaties. [naar artikel]


4. BINNENKIJKER. David (46) en Saskia (49) verbouwden varkens- en koeienstallen uit 1824 om tot luxueuze bed&breakfast tussen Brugge en Knokke: “Meteen verliefd op dit fenomenale zicht” (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het pand stond geen dag op een immosite. Toen David Verheyden (46) en Saskia Vandermeersch (49) lucht kregen van de verkoop van dit boerenerf uit 1824, aarzelden ze geen seconde. De vroegere eigenaar bleek bovendien fan van hun plannen. In één jaar toverden ze de boerderij, waar koeien nog stonden te grazen, om tot de luxueuze bed&breakfast BBRUT, ergens in the middle of nowhere in de West-Vlaamse polders. “Wakker worden met zicht op het Schipdonkkanaal, dat vinden we hier de max.” [naar artikel]


5. KIJK. Wie koopt dit luxueuze appartement in Knokke voor 8,1 miljoen euro? “Het is niet voor iedereen” (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

8,1 miljoen euro. Zoveel moet je leggen voor het duurste appartement dat vandaag te koop staat aan de Belgische kust: een riante duplex vlak naast het casino in Knokke-Heist. Vastgoedexperte Hadisa Suleyman krijgt een rondleiding, maar heeft zo haar bedenkingen bij die prijs. “De zichten zijn wel uniek, maar voor die prijs verwacht je decadente luxe”. Log hierboven in en kijk gratis naar de volledige aflevering. [naar artikel]


6. Op bezoek in de meest luxueuze strandbar van Knokke: “Op topdagen verkopen we vlot twintig, dertig flessen van 285 euro” (11/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne kent er de weg en Jean-Claude Van Damme is er vaste gast: Beach Number 1 moet zowat de meest luxueuze der strandbars langs onze kustlijn zijn. En waar anders dan in het Zoute van Knokke. Zaakvoerders Glenn en Fabio Van Hoeck (20) zetten alle zeilen bij om de meest exclusieve te zijn. Ze vertellen hoe hard de vips het geld bij hen laten rollen: “Gasten bieden tegen elkaar op met flessen Veuve.” [naar artikel]


7. Marc Coucke heropent meest luxueuze hotel van de kust: gigantische penthouse en keuken van Peter Goossens moeten supersterren naar Knokke lokken (14/07/2023 - Gazet van Antwerpen)

Maandag heropent La Reserve in Knokke, het meest iconische hotel van onze kust. Marlène Dietrich, Frank Sinatra en de latere koningin Paola kwamen er graag. Met (straks) vijf sterren én met Peter Goossens in de keuken moet de nieuwe generatie supersterren ook zin krijgen in Knokke-Heist. “Het summum van stijl aan zee”, zeggen Marc Coucke en co over hun nieuwste project. Bekijk hier de eerste beelden. [naar artikel]


8. In Singapore bereiden sterrenchefs uw maaltijd voor minder dan 1,5 euro (11/08/2016 - Express)

In de openlucht voedingsmarkt ‘Chinatown’ van Singapore heeft Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle een Michelinster gekregen. Niets uitzonderlijks ogenschijnlijk, ware het niet dat het om een eetkraam gaat, geen restaurant.  Het eetkraampje is makkelijk te vinden, want de ganse dag door vormen er zich lange rijen die hevig worden gedocumenteerd op sociale […] The post In Singapore bereiden sterrenchefs uw maaltijd voor minder dan 1,5 euro appeared first on Express [NL]. [naar artikel]


9. Hoeveel verdienen onze sterrenchefs? We doken in de boeken en zochten het uit (18/11/2016 - Het Nieuwsblad)

Dat topchefs niet graag in hun potten laten kijken, is geen geheim. Maar achter elke topchef staat een bedrijf, en dat moet via de jaarrekening bij de Nationale Bank wél inzage geven in zijn financiële keuken. Die rekeningen leren één ding: een toprestaurant uitbaten is allesbehalve een goudmijn. “Nochtans is het precies dat wat veel mensen – zowel startende chefs als klanten – denken”, zegt horecaconsultant Gino Vermeulen. Waar loopt het dan fout? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!