LIVEBLOG LEVERKUSEN-ROMA. Bezoekers gaan op zoek naar cruciale tweede treffer

09/05/2024 - 22:20
"In de heenwedstrijd won Leverkusen in het Stadio Olimpico met 2-0 na goals van Wirtz en Andrich. Romelu Lukaku was dit weekend goed voor een doelpunt tegen Juventus, en hoopt even goed te presteren in Leverkusen. Paredes zette de Romeinen op voorsprong tegen de ongeslagen Duitsers vanop de stip. Kan Roma nog eens scoren in de tweede helft? Volg het hier in de liveblog!"

1. LIVEBLOG LEVERKUSEN-ROMA. Bezoekers gaan op zoek naar cruciale tweede treffer (09/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de heenwedstrijd won Leverkusen in het Stadio Olimpico met 2-0 na goals van Wirtz en Andrich. Romelu Lukaku was dit weekend goed voor een doelpunt tegen Juventus, en hoopt even goed te presteren in Leverkusen. Paredes zette de Romeinen op voorsprong tegen de ongeslagen Duitsers vanop de stip. Kan Roma nog eens scoren in de tweede helft? Volg het hier in de liveblog! [naar artikel]

2. LIVEBLOG ATLETICO-INTER. Griezmann laat tweede treffer liggen, bezoekers halen tempo uit de wedstjid (13/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atlético Madrid ontvangt Inter voor de terugwedstrijd van de achtste finales in de Champions League. In San Siro wonnen de Italianen in eigen huis met een late goal. Kan Atlético de thuiswedstrijd naar zich toetrekken en doorstoten naar de kwartfinale? In een amusante eerste helft scoorden beide ploegen één doelpunt. Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

3. Heerlijke treffer! Rooney redt Man. United met historische 250ste treffer, Lukaku wint spitsenduel tegen Benteke (21/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wayne Rooney heeft zich tot topschutter aller tijden van Manchester United gekroond. De Engelse international scoorde in de extra tijd tegen [naar artikel]

4. Debutant Vormer dicht bij treffer voor Oranje, al kan Gouden Schoen door treffer ex-Genkenaar niet zegevieren (31/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een basisplaats werd hem niet gegund, maar Ruud Vormer kreeg wel goed 45 minuten de tijd om bondscoach Ronald Koeman te overtuigen van zijn... [naar artikel]

5. Depoitre haalt zijn gram met cruciale treffer na vier matchen toegekeken te hebben vanuit de tribunes (19/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

De voorbije vier duels haalde Laurent Depoitre niet eens de kern bij Porto, maar vandaag kon de ex-spits van Gent in de partij tegen Chaves toch [naar artikel]

6. Depoitre haalt zijn gram met cruciale treffer nadat hij vier matchen moest toekijken vanuit de tribunes (19/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

7. Mertens betrokken bij cruciale winnende treffer in 95e minuut, Praet mag 76 minuten opdraven (07/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het Napoli van Rode Duivel en man in vorm Dries Mertens heeft het jaar met een nipte zege ingezet. Pas in de 95ste minuut gingen de Napolitanen [naar artikel]

8. Mertens heeft voet in cruciale winnende treffer in 95e minuut, Praet mag 76 minuten opdraven (07/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het Napoli van Rode Duivel en man in vorm Dries Mertens heeft het nieuwe jaar met een nipte zege ingezet. Pas in de 95ste minuut gingen de [naar artikel]

9. Arsenal verliest cruciale punten ondanks knotsgekke comeback in slotfase, Leandro Trossard knalt winnende treffer op de lat (21/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Arsenal heeft opnieuw een slechte zaak gedaan in de Premier League. De leider leek tegen rode lantaarn Southampton lang op weg naar een nederlaag, maar in de ultieme slotfase kon het een 1-3-achterstand nog ombuigen in een 3-3-gelijkspel. Leandro Trossard zorgde ei zo na zelfs nog voor de 4-3, maar de Rode Duivel knalde de bal op de deklat in de extra tijd. [naar artikel]

10. Met dank aan cruciale treffer van Leandro Trossard: Arsenal na penalty’s voorbij Porto (13/03/2024 - Sporza)

Met dank aan Leandro Trossard. Arsenal staat na een zenuwslopende return tegen Porto voor het eerst sinds 2010 in de kwartfinale van de Champions League. De Rode Duivel wiste met een knappe goal de Portugese bonus van de heenmatch uit. Nadien was het tot minuut 120 tevergeefs wachten op een winnende goal. In de strafschoppenreeks trok Arsenal aan het langste eind. [naar artikel]