LIVEBLOG LEVERKUSEN-ROMA. Mancini werkt bal in eigen doel na flater Svilar

09/05/2024 - 22:50
"In de heenwedstrijd won Leverkusen in het Stadio Olimpico met 2-0 na goals van Wirtz en Andrich. Leandro Paredes haalde de dubbele achterstand in de tweede helft op met zijn tweede penaltydoelpunt van de avond. Acht minuten voor tijd zorgde een owngoal van Mancini voor de 1-2. Wie trekt aan het langste eind? Volg het hier in de liveblog!"

1. LIVEBLOG LEVERKUSEN-ROMA. Mancini werkt bal in eigen doel na flater Svilar (09/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de heenwedstrijd won Leverkusen in het Stadio Olimpico met 2-0 na goals van Wirtz en Andrich. Leandro Paredes haalde de dubbele achterstand in de tweede helft op met zijn tweede penaltydoelpunt van de avond. Acht minuten voor tijd zorgde een owngoal van Mancini voor de 1-2. Wie trekt aan het langste eind? Volg het hier in de liveblog! [naar artikel]

2. Blunder Mile Svilar zindert na, behalve troost en spot ook boude voorspelling van Mourinho: "Svilar zal ooit grote koffer vol geld kosten" (19/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Over zijn naambekendheid in het voetbal hoeft Mile Svilar zich al geen zorgen meer te maken. Iedereen kent hem nu als de jongste doelman ooit in de... [naar artikel]

3. LIVEBLOG AS ROMA-INTER. De bordjes hangen gelijk, Acerbi en Mancini scoren met het hoofd (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Speciale zaterdagavond voor Romelu Lukaku. De Rode Duivel kijkt met AS Roma opnieuw zijn ex-club Inter, leider in de Serie A, in de ogen. Kan Lukaku zijn voormalige ploegmaats punten afsnoepen? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

4. LIVEBLOG ROMA-LAZIO. Kopbal Mancini zet Lukaku en Roma op voorsprong in Derby della Capitale (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Romeinse derby is een van de meest beladen derby’s van Italië. Het Roma van Romelu Lukaku neemt het in het Stadio Olimpico op tegen stadsrivaal Lazio. Volg het op de voet in onze liveblog hieronder. [naar artikel]

5. LIVEBLOG AS ROMA-TORINO (18u30). Lukaku begint na enkele mindere weken op de bank, Svilar onder de lat (26/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na een slopende wedstrijd tegen Feyenoord waarin strafschoppen nodig waren om een beslissing te vellen, ontvangt Roma in de Serie A Torino. Roma - slechts zesde in de stand - heeft broodnodig punten nodig om een betere plek in het klassement af te dwingen. Lukaku start op de bank: rust na enkele minder overtuigende prestaties. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVEBLOG AS ROMA-TORINO. Lukaku na enkele mindere weken op de bank, Svilar onder de lat (26/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVEBLOG ROMA-BRIGHTON. Lukaku en Svilar krijgen basisplaats, kunnen ze gunstige uitgangspositie afdwingen? (07/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het AS Roma van Romelu Lukaku komt in de Europa League uit tegen Brighton & Hove Albion. In het eigen Stadio Olimpico moeten de Romeinen een goed resultaat neerzetten om zonder zorgen volgende week richting Engeland te trekken. Kan Lukaku scoren? Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

8. LIVEBLOG FIORENTINA-ROMA. Lukaku en Svilar kunnen goede zaak doen in strijd om Europese tickets (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Roma trekt naar Fiorentina. Afgelopen donderdag wonnen de Romeinen overtuigend tegen Brighton. Een ticket naar de kwartfinale van de Europa League is bijna een zekerheid, en ook Lukaku had zijn aandeel in de winst met een goal. Weet hij tegen Fiorentina opnieuw het doel te vinden? Volg het via onderstaande liveblog! [naar artikel]

9. LIVEBLOG FIORENTINA-ROMA. Svilar redt strafschop en houdt Lukaku en co in de match (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Roma gaat op bezoek bij Fiorentina. Helpt Romelu Lukaku z'n ploeg aan de drie punten? Volg het via onderstaande liveblog! [naar artikel]

10. LIVEBLOG AS ROMA-SASSUOLO. Pellegrini schiet Romeinen op voorsprong, Svilar houdt bezoekers van gelijkmaker (17/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

AS Roma rekent terug op Romelu Lukaku. De Rode Duivel was er niet bij in de Europa League tegen Brighton door een klein heupprobleem. Kan hij AS Roma naar de overwinning leiden tegen Sassuolo? In principe mag dat geen probleem zijn. De bezoekers staan pas voorlaatste en vechten tegen de degradatie. Volg de wedstrijd live in onderstaande liveblog. [naar artikel]