Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Nederlandse Songfestivalverslaggever over de schorsing van Joost Klein: “Toen het lang stil bleef wisten we: er is echt iets mis”

10/05/2024 - 19:40
"De Nederlandse verslaggever Alexander van Eenennaam zat in de persruimte in Malmö toen Joost Klein vrijdagmiddag opeens niet op het podium verscheen tijdens de repetities voor de finale van het Eurovisiesongfestival. Volgens de Zweedse publieke omroep SVT zou er een ‘fysieke confrontatie’ zijn geweest met een fotograaf. Zes vragen over de hectiek achter de schermen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nederlandse Songfestivalverslaggever over de schorsing van Joost Klein: “Toen het lang stil bleef wisten we: er is echt iets mis” (10/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse verslaggever Alexander van Eenennaam zat in de persruimte in Malmö toen Joost Klein vrijdagmiddag opeens niet op het podium verscheen tijdens de repetities voor de finale van het Eurovisiesongfestival. Volgens de Zweedse publieke omroep SVT zou er een ‘fysieke confrontatie’ zijn geweest met een fotograaf. Zes vragen over de hectiek achter de schermen. [naar artikel]


2. Geertje De Waegeneer, vrouw van Joost Vandecasteele: ‘Joost en ik zitten in de minst leuke fase van onze relatie’ (10/05/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Joost Klein voor Nederland naar Eurovisiesongfestival: ‘Ik zal er alles aan doen het beste resultaat te behalen. Joost Klein, Droom Groot!’ (11/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


4. De zeven troeven van Joost Klein: ‘Veel jongeren kijken naar Joost alsof hij hun beste vriend is. Of hun messias’ (28/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


5. In het spoor van de fans bij de ‘comeback’ van Joost Klein: “Free Joost. En fuck EBU.” (20/05/2024 - Het Belang van Limburg)

Zonder veel woorden, maar met 9.000 ‘believers’. Een week na het Eurovisie-debacle maakte Joost Klein (26) zondag in Nederland zijn comeback op het podium. Onze reporter was erbij. “Alsof de Messias herrees met een nektapijt.” [naar artikel]


6. Zware schorsing dreigt voor Joseph Okumu: Bondsparket eist vier weken schorsing en stevige boete (05/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Is AA Gent Joseph Okumu voor een lange tijd kwijt? Na zijn rode kaart tegen Charleroi eist het Bondsparket een schorsing van vier wedstrijden, waarvan drie effectief en één met uitstel. De Keniaanse verdediger moet ook een stevige boete betalen voor zijn rode kaart. [naar artikel]


7. “Nederlandse voetbalbond en Ajax wisten sinds 2014 van hartafwijking speler die in juli in elkaar zakte” (05/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en Ajax waren sinds april 2014 al op de hoogte van een hartafwijking bij Abelhak Nouri. Dat meldt NRC... [naar artikel]


8. Nederlandse Blaak soleert naar zege in Omloop voor vrouwen: “Wisten dat Muur scherprechter zou worden” (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Chantal Blaak heeft de Omloop voor vrouwen gewonnen. De Nederlandse kampioene schoot na de Muur van Geraardsbergen weg uit een kopgroep en soleerde... [naar artikel]


9. “Vorige keer wisten we het. Nu zien we het”: Nederlandse rapper Lil Kleine opnieuw opgepakt voor mishandeling (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Sinds zondagavond verblijft de Nederlandse rapper Lil Kleine (27) - echte naam Jorik Scholten - in een Amsterdams politiebureau omdat hij een vrouw mishandelde. Het slachtoffer is waarschijnlijk zijn verloofde Jaimie Vaes (32). Of beter: ze is opnieuw het slachtoffer, want vorig jaar kwam het in Ibiza al eens tot geweld. Scholten is dan ook allerminst een lieverdje. Getuige daarvan de meerdere aanhoudingen voor opruiing, belediging en mishandeling. Hoe reageren de Vlaamse radiozenders? En hoe ga je het best om met partnergeweld? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!