Pollo alla cacciatora betekent 'kip op de wijze van de jager'. En die wijze - met tomaat, ansjovis en olijven - is lekker makkelijk én een succes bij jong en oud. Aan tafel! [naar artikel]
Grote fan van quiche lorraine, maar ook wel zin in iets verrassenders? Vervang gewoon de prei door courgette en gegrilde paprika, et voilà: je... [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. De Hasseltse foodblogger Laurence Bemelmans van As Cooked By Ginger tipt een vegetarische ovenschotel. [naar artikel]
De uitbater van Café De Vagant had al zuiderse planten staan in zijn terrastuin. Maar om helemaal in sfeer te blijven, liet hij tijdens de recente hittegolf ook 400 krekels los. Die laten elke avond hun typische melodieuze getjirp horen. “De klanten reageren enthousiast.” [naar artikel]
Let's get Spanish! Pisto is de Spaanse variant van ratatouille en onderscheidt zich door de zoete, zuiderse smaak. [naar artikel]
Of je nu een snelle lunch voor onderweg, snack uit het vuistje voor de kids of gewoon zonnig lekkers op je bord wil: empanada's zijn de way to go. Het Argentijnse deeggebakje met een vulling naar keuze is streetfood pur sang en maak je makkelijk zelf. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.