Waterijsjes zijn een heerlijke verfrissing tijdens de warme zomerdagen. Maar in deze exemplaren wil je liever niet bijten. Wat er zo speciaal aan [naar artikel]
Strandgangers in het Britse Mablethorpe hoeven binnenkort niet meer van hun handdoek af te komen als ze zin hebben in een ijsje. IJswinkel Rock & [naar artikel]
De temperaturen stijgen vandaag en morgen tot ver boven de 30 graden en wat kan dan beter smaken dan een heerlijk bolletje ijs? Zoek jij nog een ijssalon in de buurt? Wij lijsten per provincie op waar je terechtkan voor een potje of een hoorntje. [naar artikel]
Het is zomer, het is warm, het is tijd voor een ijsje. Laten we eerlijk zijn, de meesten onder ons zeggen dezer dagen geen nee tegen een verkoelende snack. Maar elke ijsjesliefhebber weet het: het ene bolletje romige verkoeling is het andere niet. [naar artikel]
"Ik ben verslaafd aan ijs, maar na je dertigste kan je dat niet meer elke dag eten". Een groot probleem voor Jani, maar gelukkig heeft hij zijn vriendin Barbara. Zij leert hem hoe je met bananen een ijsje kan maken dat dezelfde smaak en structuur heeft als echt bananenijs, maar dan zonder room en suiker. Smakelijk! [naar artikel]
Het wordt tijdens het verlengd weekend zonnig en warm weer. Ideaal weer voor een barbecue, een bezoekje aan de speeltuin met een kinderen of een ijsje op de zeedijk. Maar mag dat wel, met de huidige maatregelen? Wij geven u de antwoorden. [naar artikel]
Heerlijk, zo’n verfrissend ijsje op een warme dag. Kies je zelf soms waterijsjes omdat je denkt dat die gezonder zijn dan een bol romig vanille-ijs? Diëtiste Sanne Mouha neemt 10 fruitige waterijsjes onder de loep om te ontdekken of dat wel klopt. “Hier zit suiker, suiker en nog eens suiker in”, vertelt ze over één ijsje uit de test. Scoren de andere negen beter? En waar moet je op letten als je de waterijsjes in je mandje legt? Ze proeft er 10 en velt haar oordeel. [naar artikel]
Een ijsje dat niet smelt, het bestond al in de werelden van Harry Potter en Sjakie en de chocoladefabriek. Maar het bestaat nu ook in China, al doet het ijsje daar wel wenkbrauwen fronsen. De ijslolly van het Chinese Chicecream’s wordt in de markt gezet als een alternatief voor de Westerse ijsjes van Magnum en Häagen-Dazs, met lokaal geteelde ingrediënten. Maar Chinezen vermoeden nu dat de dure lekkernij - omgerekend kost het zo’n 10 euro per lolly - tjokvol additieven en chemicaliën zit nadat filmpjes op sociale media verschenen die tonen dat de ijsjes niet smelten. Ook niet als je er een aansteker onder houdt of het in een hete kamer legt. Het bedrijf verklaart dat het strikt de regels voor voedselveiligheid volgt en ook het Chinese agentschap voor voedselveiligheid zegt dat het bedrijf goedgekeurde additieven gebruikt. [naar artikel]
Dat je met de chocopasta van Nutella meer kunt doen dan enkel op de boterham smeren, bewijst dit filmpje van Seventeen. Je kunt op een wel heel eenvoudige manier lekkere ijslolly's maken met wat room, melk en Nutella. Nu het mooie weer er zit aan te komen misschien een ideetje om ergens lekkere verfrissing te vinden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.