Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Zin in een ijsje? Dit is niet wat je verwacht

09/06/2017 - 18:06
"Waterijsjes zijn een heerlijke verfrissing tijdens de warme zomerdagen. Maar in deze exemplaren wil je liever niet bijten. Wat er zo speciaal aan"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zin in een ijsje? Dit is niet wat je verwacht (09/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Waterijsjes zijn een heerlijke verfrissing tijdens de warme zomerdagen. Maar in deze exemplaren wil je liever niet bijten. Wat er zo speciaal aan [naar artikel]


2. Zin in een ijsje? Een drone brengt het tot aan je strandstoel (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Strandgangers in het Britse Mablethorpe hoeven binnenkort niet meer van hun handdoek af te komen als ze zin hebben in een ijsje. IJswinkel Rock & [naar artikel]


3. Zin in een ijsje? In deze 72 ijssalons kan je terecht voor wat verkoeling tijdens deze warme dagen (18/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

De temperaturen stijgen vandaag en morgen tot ver boven de 30 graden en wat kan dan beter smaken dan een heerlijk bolletje ijs? Zoek jij nog een ijssalon in de buurt? Wij lijsten per provincie op waar je terechtkan voor een potje of een hoorntje. [naar artikel]


4. Zin in een ijsje? Er staan liefst 8 Belgische ijssalons in de Top 100 van de wereld (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Het is zomer, het is warm, het is tijd voor een ijsje. Laten we eerlijk zijn, de meesten onder ons zeggen dezer dagen geen nee tegen een verkoelende snack. Maar elke ijsjesliefhebber weet het: het ene bolletje romige verkoeling is het andere niet. [naar artikel]


5. Koken met Jani: van dit ijsje word je niet dik (25/07/2016 - Het Belang van Limburg)

"Ik ben verslaafd aan ijs, maar na je dertigste kan je dat niet meer elke dag eten". Een groot probleem voor Jani, maar gelukkig heeft hij zijn vriendin Barbara. Zij leert hem hoe je met bananen een ijsje kan maken dat dezelfde smaak en structuur heeft als echt bananenijs, maar dan zonder room en suiker. Smakelijk! [naar artikel]


6. Barbecueën, naar de speeltuin of een ijsje op de dijk: wat mag en wat mag niet bij dit zonnig weer? (21/05/2020 - Het Nieuwsblad)

Het wordt tijdens het verlengd weekend zonnig en warm weer. Ideaal weer voor een barbecue, een bezoekje aan de speeltuin met een kinderen of een ijsje op de zeedijk. Maar mag dat wel, met de huidige maatregelen? Wij geven u de antwoorden. [naar artikel]


7. Diëtiste proeft 10 waterijsjes uit de supermarkt en is niet altijd even enthousiast: “Dit ijsje geeft je een vals gezond gevoel” (11/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Heerlijk, zo’n verfrissend ijsje op een warme dag. Kies je zelf soms waterijsjes omdat je denkt dat die gezonder zijn dan een bol romig vanille-ijs? Diëtiste Sanne Mouha neemt 10 fruitige waterijsjes onder de loep om te ontdekken of dat wel klopt. “Hier zit suiker, suiker en nog eens suiker in”, vertelt ze over één ijsje uit de test. Scoren de andere negen beter? En waar moet je op letten als je de waterijsjes in je mandje legt? Ze proeft er 10 en velt haar oordeel. [naar artikel]


8. Chinees bedrijf onder vuur omdat ijsje niet smelt, zelfs niet in een snikhete kamer of onder een vlam (12/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Een ijsje dat niet smelt, het bestond al in de werelden van Harry Potter en Sjakie en de chocoladefabriek. Maar het bestaat nu ook in China, al doet het ijsje daar wel wenkbrauwen fronsen. De ijslolly van het Chinese Chicecream’s wordt in de markt gezet als een alternatief voor de Westerse ijsjes van Magnum en Häagen-Dazs, met lokaal geteelde ingrediënten. Maar Chinezen vermoeden nu dat de dure lekkernij - omgerekend kost het zo’n 10 euro per lolly - tjokvol additieven en chemicaliën zit nadat filmpjes op sociale media verschenen die tonen dat de ijsjes niet smelten. Ook niet als je er een aansteker onder houdt of het in een hete kamer legt. Het bedrijf verklaart dat het strikt de regels voor voedselveiligheid volgt en ook het Chinese agentschap voor voedselveiligheid zegt dat het bedrijf goedgekeurde additieven gebruikt. [naar artikel]


9. Maak nu het weer warmer wordt dit Nutella-ijsje in een handomdraai (06/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Dat je met de chocopasta van Nutella meer kunt doen dan enkel op de boterham smeren, bewijst dit filmpje van Seventeen. Je kunt op een wel heel eenvoudige manier lekkere ijslolly's maken met wat room, melk en Nutella. Nu het mooie weer er zit aan te komen misschien een ideetje om ergens lekkere verfrissing te vinden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!