Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Reynders veroordeelt versnelde kolonisatie Westelijke Jordaanoever en Oost-Jeruzalem

12/06/2017 - 19:00
"Minister van Buitenlandse Zaken Reynders liet zijn afkeuring blijken over de plannen van Israël om duizenden nieuwe woningen te bouwen in bezette gebieden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Reynders veroordeelt versnelde kolonisatie Westelijke Jordaanoever en Oost-Jeruzalem (12/06/2017 - De Redactie)

Minister van Buitenlandse Zaken Reynders liet zijn afkeuring blijken over de plannen van Israël om duizenden nieuwe woningen te bouwen in bezette gebieden. [naar artikel]


2. Reynders veroordeelt aankondiging nieuwe nederzetting op Westelijke Jordaanoever (03/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders veroordeelt de aankondiging van de oprichting van een nieuwe nederzetting in het midden van de Westelijke Jordaanoever, op de heuvel die Geulat Zion wordt genoemd, ten noorden van de stad Ramallah. Dat zegt een mededeling van Buitenlandse Zaken. [naar artikel]


3. Saudi-Arabië veroordeelt Israëlische belofte om Westelijke Jordaanoever te annexeren (11/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

De belofte van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu om een strategische strook van de bezette Westelijke Jordaanoever te annexeren als hij de... [naar artikel]


4. Minister Caroline Gennez veroordeelt Israëlisch ‘kolonistengeweld’ op de Westelijke Jordaanoever (30/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Opnieuw geen communicatiediensten meer in Gaza • Borrell veroordeelt Israëlische aanvallen op Westelijke Jordaanoever (01/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Borrell veroordeelt Israëlische aanvallen op Westelijke Jordaanoever (01/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Het hoofd van de Europese diplomatie, Josep Borrell, heeft dinsdag de aanvallen van Israëlische kolonisten op Palestijnen op de bezette Westelijke Jordaanoever “krachtig” veroordeeld en zijn “ernstige bezorgdheid” hierover uitgesproken. [naar artikel]


7. Live - Opnieuw geen communicatie- en internetdiensten in Gaza • Josep Borrell veroordeelt Israëlische aanvallen op Westelijke Jordaanoever (01/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!