Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Teek die mensen allergisch maakt voor vlees rukt op

26/06/2017 - 16:33
"Een teek wiens beet je allergisch kan maken voor vlees, rukt momenteel op in de Verenigde Staten. Artsen zien dan ook een forse stijging van personen met deze opmerkelijke allergie."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Teek die mensen allergisch maakt voor vlees rukt op (26/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Een teek wiens beet je allergisch kan maken voor vlees, rukt momenteel op in de Verenigde Staten. Artsen zien dan ook een forse stijging van personen met deze opmerkelijke allergie. [naar artikel]


2. Teek die mensen allergisch maakt voor rood vlees teistert VS: slechts één beet kan ernstige reactie uitlokken (02/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu de lente volop in het land is, trekken we er massaal op uit. Jammer genoeg doet de teek dat ook bij temperaturen die hoger zijn dan 10 graden. En terwijl de teken in onze contreien al behoorlijk vervelend zijn, moeten ze in de VS afrekenen met een exemplaar waardoor mensen allergisch kunnen worden voor rood vlees. [naar artikel]


3. Teek die mensen allergisch maakt voor rood vlees rukt op in VS: hoe zit dat? (03/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. De vakman zijn vlees Slager, dat ben ik 'Bij de verbouwingen zei de architect: 'We zullen de traiteur vooraan plaatsen.' 'Neen', zei ik. 'Vlees. De mensen moeten vlees zien. Ik ben een slager.' Hendrik en Evelyne Dierendo (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Teek die levenslange allergie voor rood vlees kan veroorzaken, steekt de kop op in Amerika (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)

In Washington baart de opkomst van een bepaald soort teek zorgen. Eén beet van de teek kan een levenslange allergische reactie voor rood vlees veroorzaken. [naar artikel]


6. De insectenbeet die je allergisch maakt voor vlees, kaas en snoep (20/06/2019 - Het Nieuwsblad)

De zomer begint morgen officieel. Tijd voor barbecues en terrasjes, maar jammer genoeg ook voor teken. De bloeddorstige parasieten zijn al jaren aan een opmars bezig in Vlaanderen en dragen een pak ziektes met zich mee. De ziekte van Lyme, bijvoorbeeld. Maar een beet kan ook leiden tot een zeldzame aandoening waarbij je onder meer allergisch wordt voor rood vlees. [naar artikel]


7. Hoe rijper, hoe rijker Soms rijpt het vlees tien weken. Zelfs twaalf. 'De smaak wordt veel rijker', zegt Filip Rondou, de slager waar Jeroen Meus zijn vlees haalt. Soms komt dat vlees van koeien uit Spanje, maar even vaak van beesten die in het n (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Het ‘leeuwendieet’ bestaat uit vlees, vlees en nog eens vlees: ‘We zijn echt niet goed bezig met onze voeding’ (10/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!