Felle kleurtjes of eerder een subtiele witte rand, een flesje nagellak is deze zomer niet weg te denken uit onze toilettas. Maar zo’n laagje lak heeft ook zijn nadelen. Na een tijdje gaan je nagels eronder lijden en kunnen ze vlekkerig of geel worden. Om te voorkomen dat je je handen moet verstoppen, geven we dit geniale trucje even mee. [naar artikel]
Wij zijn gek op onze voorraad nagellak, maar we moeten toegeven dat onze nagels er naar verloop van tijd onder lijden. Van al die kleurstoffen [naar artikel]
Zit of lig je graag in de zon, vergeet je dan vooral niet in te smeren. Zélfs als de hemel overtrokken is, want blootstelling aan uv-licht kan voor ontsierende pigmentvlekken zorgen. Ook op jongere leeftijd. Welke factoren verhogen het risico? Kunnen pigmentvlekken gevaarlijk zijn? En hoe kan je ze behandelen? Dermatoloog dr. Elian Brenninkmeijer en huidtherapeut Luca Geleedst geven advies. “Beschouw de pigmentvlek als de rimpel van de 21ste eeuw.” [naar artikel]
Een effen kleurtje, een stickertje of zelfs met een Swarovski-kristal: de mogelijkheden om onze nagels te laten stralen zijn eindeloos. Gellak en acryl kennen we al langer, maar tegenwoordig kun je je nagels ook lakken met een flexibele gel, een soort rubberen laagje. [naar artikel]
Contouren met make-up kent tegenwoordig geen geheimen meer, maar nu kan je het ook doen met nagellak om korte nagels optisch te verlengen. De Amerikaanse ontwerpster Vera Wang paste het trucje onlangs toe. [naar artikel]
Ben jij een verdoken nagelbijter? Of ben je gewoon niet gezegend met mooie sterke nagels? Lees dan zeker verder, want met dit trucje doe je je [naar artikel]
Het leven van een vrouw is niet gemakkelijk. Neem nu nagels lakken. Als dit karwei achter de rug is, wacht je meestal nog 10 minuten. Maar als je... [naar artikel]
Niets zo vreselijk als het moeten schoonmaken van een bakplaat, maar daar heeft lifestyleblogster Jill Nystul een handige oplossing voor. Wat waterstofperoxide en baksoda en hup alle vuil is weg. [naar artikel]
Verse knoflook voegt heel wat smaak toe aan een gerecht, maar het pellen van de bol is vaak nogal een gedoe. Volgens de Canadese Valentina Lord... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.