Butelle en Vagner pakken uit met sublieme saves, maar voor wie stemt u?

15/08/2016 - 08:05
"Ook op speeldag 3 lieten de JPL-doelmannen zich van hun beste kant zien. Zaterdag blonk vooral Penneteau uit, maar ook Gent-doelman Rinne"

1. Butelle en Vagner pakken uit met sublieme saves, maar voor wie stemt u? (15/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Ook op speeldag 3 lieten de JPL-doelmannen zich van hun beste kant zien. Zaterdag blonk vooral Penneteau uit, maar ook Gent-doelman Rinne [naar artikel]

2. Owngoal Vagner na nieuwe blunder Essikal (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Owngoal Vagner na nieuwe blunder Essikal [naar artikel]

3. Net als tegen Lokeren slaat Essikal aan het klungelen en ook Vagner doet duit in het zakje (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Comedy Capers op Le Canonnier vanavond. Eerst schonk Essevee-verdediger Baudry Moeskroen de gelijkmaker, maar op slag van rust leverden [naar artikel]

4. Net als tegen Lokeren klungelt Essikal en ook Vagner doet duit in het zakje (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Een tienkoppig Seraing komt via Vagner op voorsprong tegen STVV (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag • Aftrap: 18u15 • Stade du Pairay • Seraing kon al vijf wedstrijden niet winnen en bengelt onderin het klassement [naar artikel]

6. Butelle baalt van tegengoal: "Het is bijna een owngoal, als Pina bal niet raakt met schouder kan ik hem pakken" (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Met 1-0 verliezen in Porto mag dan wel geen schande zijn, de manier waarop deed toch pijn bij Club Brugge. Zeker omdat het tegendoelpunt [naar artikel]