De gummibeertjes van het Amerikaanse merk Sugarfina zijn een trend vanjewelste aan de overkant van de oceaan. Voor hun snoepjes gemaakt van rosé en zelfs champagne van Dom Pérignon zijn er soms lange wachtlijsten, maar bij PopSugar gaan ze zelf aan de slag om het luxueuze lekkers te maken. Verwarm een glas rosé in een kom in de microgolfoven, voeg vervolgens een halve kop kristalsuiker, gelatine in poedervorm en wat extra rosé toe. Roer het daarna goed en laat voorzichtig met een pipet de vloeistof in de beertjesvorm lopen. Wie dat wil kan ook nog een drupje kleurstof toevoegen en 4 tot 6 druppels Sparkling Wine candy flavoring oil (online te vinden). Stop alles voor twee uurtjes in de koelkast en dan heb je een leuke verrassing voor als je nog eens een feestje geeft. [naar artikel]
De bekende Amerikaanse illustrator John Zeleznik heeft het Ros Beiaard getekend. Zeleznik is tekenaar bij Disney en Marvel. Hij leerde het Ros kennen door de verhalen van Peter Goossens, een uitgeweken Dendermondenaar die in Hollywood woont. Goossens vertelde zo enthousiast over zijn geboortestad en over het Ros Beiaard dat Zeleznik een schilderij maakte. En daar worden nu ook afdrukken van verkocht. [naar artikel]
We schreven het eerder al: rosé wordt almaar bleker. Maar de tegenbeweging komt op gang. Met dank aan de hernieuwde interesse voor de koning onder de roséwijnen uit de Rhônevallei. Het moet de eerste keer zijn dat we zo veel Tavelwijn ontvingen voor de selectie van de 100 Beste Zomerwijnen. Vier rosés voor wie liever rood lust. [naar artikel]
We schreven het eerder al: rosé wordt steeds bleker. Tot bijna transparant zelfs. Een trend die kwam overgewaaid uit de Provence maar al snel gekopieerd werd door de buren en tot ver daarbuiten. Maar lang niet iedereen is fan. Rosé moet rosé blijven zeggen de liefhebbers van het eerste uur en mag nooit een kopie worden van witte wijn. Daarom deze week vier keer rosé met flink wat kleur. [naar artikel]
Frankrijk is het land van de rosé met de Provence als absolute trekpleister. Maar de Provence wordt daardoor almaar duurder en daar profiteren de nabije buren uit de Méditerranée van. 25 rosés die de selectie van onze 100 Beste Zomerwijnen haalden. [naar artikel]
Vlechten in alle vormen en maten zijn een hit dit seizoen, en ook op de show van Kenzo x H&M in New York waren ze oververtegenwoordigd. NINA [naar artikel]
De french manicure is terug van weggeweest, zij het met een twist. In plaats van de top van je nagel wit te maken, wordt er bij de hedendaagse... [naar artikel]
Nana’s Candy Shop in de Plezantstraat in Sint-Niklaas is de eerste snoepwinkel in België die uitsluitend vegetarische bonbons verkoopt. Zaakvoerster Karine De Geest biedt 400 soorten Amerikaanse snoep aan zonder dierlijke gelatine. [naar artikel]
Wil je weten hoe die lekkere gummibeertjes die je daarnet misschien naar binnen speelde, worden gemaakt? Dan waarschuwen we je graag voor dit [naar artikel]
Wat propte Peter Sagan zo gulzig in zijn mond, meteen na de finish in Kuurne? Jaja, u zag het goed: gummibeertjes van Haribo - het originele spul [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.