KV Mechelen en Standard: gelijkspel, maar wel aangenaam voetbal

30/07/2017 - 16:32
"KV Mechelen en Standard hebben het nieuwe seizoen aangevat met een 1-1 gelijkspel Achter De Kazerne. Beide doelpunten vielen op één minuut van elkaar tijdens een spannende eerste helft. Zowel KV Mechelen als Standard konden in de tweede helft aanspraak maken op de zege, maar de 1-1 bleef op het bord. "

1. KV Mechelen en Standard: gelijkspel, maar wel aangenaam voetbal (30/07/2017 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen en Standard hebben het nieuwe seizoen aangevat met een 1-1 gelijkspel Achter De Kazerne. Beide doelpunten vielen op één minuut van elkaar tijdens een spannende eerste helft. Zowel KV Mechelen als Standard konden in de tweede helft aanspraak maken op de zege, maar de 1-1 bleef op het bord. [naar artikel]

2. Na heel wat heisa rond het VAR-busje: Genk en Anderlecht schieten weinig op met gelijkspel na aangenaam schouwspel (12/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een punt waar beide partijen weinig mee opschieten. Genk en Anderlecht hebben op speeldag drie van de play-offs 1-1 gelijkgespeeld. El Hadj bracht Anderlecht verdiend op voorsprong, Onuachu scoorde in de tweede helft tegen. Hét gespreksonderwerp vooraf was het VAR-busje, dat te laat arriveerde in Genk. [naar artikel]

3. Eerste Peerse derby sinds fusie eindigt op een gelijkspel na aangenaam kijkstuk (02/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar in de eerste Peerse derby sinds de fusie van Linde Peer en Wauberg. Toch maakten RC Peer B en Peer SV er een aangenaam kijkstuk van. De bezoekers bogen na rust een 1-0-achterstand om in een 1-2-voorsprong, maar het slotoffensief van Racing B leverde via Ben Schildermans (en deviatie Oyen) de verdiende gelijkmaker op. [naar artikel]

4. LIVEBLOG STANDARD-KV MECHELEN. Blijft KV Mechelen in de running voor de eerste plek in play-off 2 of telt Standard ze volledig uit? (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen verloor afgelopen weekend van play-offleider AA Gent met 3-1 en staat nu al op 4 punten van Gent. De Kakkers moeten winnen van Standard om nog in de race te blijven voor de eerste plek in de play-offs. Slaagt KV Mechelen hier in? Of pakt Standard de eerste overwinning in deze play-offs? Volg het op de voet in de liveblog hieronder? [naar artikel]

5. Inzet genoeg, goed voetbal iets minder: Standard mist kans om top 6 binnen te komen na 1-1-gelijkspel in Charleroi (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Billijk gelijkspel in Charleroi. Inzet genoeg, goed voetbal iets minder. Standard vocht terug met tien man en blijft meedoen voor play-off 1. [naar artikel]

6. Inzet genoeg, goed voetbal iets minder: Standard mist kans om top zes binnen te komen na 1-1-gelijkspel in Charleroi (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE: Westerlo en Standard zorgen voor aangenaam begin (16/02/2024 - Sporza)

Speeldag 26 in de Jupiler Pro League opent vanavond met een duel tussen Westerlo en Standard. Standard zet zijn 10e plaats in de rangschikking op het spel, want bij winst van Westerlo wipt de thuisploeg over de Luikenaars. Volg de match hier straks fase per fase vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

8. Aangenaam kijkstuk tussen Waasland-Beveren en KV Mechelen levert geen winnaar op (05/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren is op de eigen Freethiel niet verder gekomen dan een 2-2-gelijkspel tegen KV Mechelen. De thuisploeg kwam twee keer op [naar artikel]

9. Mechelen-spelers ondergaan coronatests en ook zij ondervinden: aangenaam is dat niet (09/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Bij KV Mechelen stonden er vandaag opnieuw coronatests geprogrammeerd en uit bovenstaande compilatie blijkt dat het gros van de Malinwa-spelers dat... [naar artikel]

10. LIVE UNION-KV MECHELEN. Aangenaam kijkstuk in het Dudenpark: Lapoussin wist openingsgoal Ngoy uit (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een start in het Dudenpark. Malinwa opende al na 5 minuten de score dankzij een doelpunt van Ngoy. Lapoussin bracht Union enkele minuten later op gelijke hoogte. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]