Nainggolan gaat met Roma na strafschoppen onderuit tegen Juventus

31/07/2017 - 08:49
"AS Roma en Juventus hebben elkaar zondagavond in een partij om de International Champions Cup in het Amerikaanse Foxborough (Massachusetts) in evenwicht gehouden. Het werd 1-1, waarna Juventus in de strafschoppenreeks met 5-4 aan het langste eind trok. Radja Nainggolan speelde 65 minuten mee bij de Romeinen."

1. Nainggolan gaat met Roma na strafschoppen onderuit tegen Juventus (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

AS Roma en Juventus hebben elkaar in een partij om de International Champions Cup in het Amerikaanse Foxborough (Massachusetts) in evenwicht [naar artikel]

2. Geen heldenrol, wel een prijs voor Mertens: Napoli wint Italiaanse bekerfinale na strafschoppen tegen Juventus (17/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Finale Coppa Italia • Stadio Olimpico • Mertens blijft 2 jaar langer bij Napoli • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

3. Dries Mertens wint Coppa Italia met Napoli na strafschoppen tegen Juventus: “Ik heb lang nagedacht voor ik verlengde” (18/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen heldenrol, wel een prijs voor Dries Mertens. Napoli won de Coppa Italia na strafschoppen tegen competitieleider Juventus. Milik trapte de... [naar artikel]

4. Geen twee op een rij voor Juventus, AC Milan gaat met Supercup aan de haal na strafschoppen (23/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niet favoriet Juventus, maar wel AC Milan heeft in Doha (Qatar) de Italiaanse Supercup gewonnen. In de reguliere speeltijd en de verlengingen [naar artikel]

5. Milan slaat Juventus knock-out in Supercoppa na strafschoppen (23/12/2016 - Sporza)

Juventus heeft naast zijn 8e trofee in de Italiaanse Supercup gegrepen. Bij een 1-1-stand na 120 minuten misten Dybala en Mandzukic vanaf elfmeter. [naar artikel]

6. Drie strafschoppen, twee rode kaarten én een doelpunt van Romelu Lukaku: Juventus wint boeiende topper van Inter (15/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Juventus heeft zaterdagavond de Italiaanse topper tegen Inter gewonnen met 3-2. Het was boeiende match met twee drie strafschoppen, twee rode kaarten én een nieuw doelpunt van Romelu Lukaku. Door de overwinning springt Juventus naar de vierde plaats in het klassement, een stek die recht geeft op de Champions League. [naar artikel]

7. Football Talk. Lloris acht weken uit met knieblessure - U19 Racing Genk verslaat Juventus na strafschoppen en bereikt achtste finales Youth League (08/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het U19-team van KRC Genk heeft zich na een thriller verzekerd van een plaats in de achtste finales van de Youth League. De Limburgse youngsters versloegen woensdag in de barrages op eigen veld het Italiaanse topteam Juventus, dat in de tweede helft twee rode kaarten kreeg, na strafschoppen met 4-3. Na negentig minuten stond het 0-0. [naar artikel]

8. Piepjong KRC Genk wipt Juventus na strafschoppen: “Hadden erop getraind” (08/02/2023 - Het Belang van Limburg)

De alom geprezen academie van KRC Genk beleefde opnieuw een hoogdag. Een piepjong U19-team, met drie spelers van 15 en eentje van 16 jaar, plaatste zich ten koste van een rijper Juventus via strafschoppen (0-0, 4-3) voor de achtste finales van de Youth League [naar artikel]

9. LIVE. Juventus op zoek naar 1-0 tegen Nainggolan en co, kopbal Demiral belandt tegen de lat (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 18de speeldag Serie A • Allianz Stadium • Radja Nainggolan treft Cristiano Ronaldo • Juventus staat aan de leiding in Italië, Cagliari is zesde [naar artikel]