Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Bill Gates investeert in hamburger zonder vlees

02/08/2017 - 16:17
"'Impossible Foods', een Amerikaans bedrijf dat hamburgers zonder vlees maakt die "sissen" op de grill en sap "bloeden" zoals echt vlees, heeft"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Bill Gates investeert in hamburger zonder vlees (02/08/2017 - De Morgen)

'Impossible Foods', een Amerikaans bedrijf dat hamburgers zonder vlees maakt die "sissen" op de grill en sap "bloeden" zoals echt vlees, heeft met een financieringsronde 75 miljoen dollar opgehaald. Een van de investeerders is voormalig Microsoft-baas Bill Gates, zo heeft het bedrijf meegedeeld. [naar artikel]


2. Bill Gates en Leonardo DiCaprio investeren fors in ‘hamburger zonder vlees’ (05/05/2019 - Gazet van Antwerpen)

Of ze hem zélf lekker vinden, de ‘vleesloze hamburger’ van Beyond Meat, is niet bekend. Maar Bill Gates en Leonardo DiCaprio hebben er wel flink in geïnvesteerd. Een goede gok, want bij zijn beursdebuut donderdag knalde het aandeel liefst 160% hoger. Of hoe een bedrijf dat nog altijd tientallen miljoenen verlies lijdt in één klap 3,4 miljard euro waard is. [naar artikel]


3. Na de hamburger van Hazard is er nu de hamburger van Embiid (28/02/2018 - Sporza)

De Amerikaanse basketbalspeler Joël Embiid gaat de wereld rond. Niet voor zijn prestaties op het veld, wel naast het veld. [naar artikel]


4. Is de hamburger ook officieel een Hamburger? (28/07/2018 - De Morgen)

Elke dag wordt er wel iets gevierd. Of het nu Dag van de Klant, het Pluimvee of het Palindroom is. De Morgen beantwoordt daarover deze zomervakantie elke dag een goede vraag. Vandaag: International Hamburger Day. [naar artikel]


5. Hoe rijper, hoe rijker Soms rijpt het vlees tien weken. Zelfs twaalf. 'De smaak wordt veel rijker', zegt Filip Rondou, de slager waar Jeroen Meus zijn vlees haalt. Soms komt dat vlees van koeien uit Spanje, maar even vaak van beesten die in het n (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. De vakman zijn vlees Slager, dat ben ik 'Bij de verbouwingen zei de architect: 'We zullen de traiteur vooraan plaatsen.' 'Neen', zei ik. 'Vlees. De mensen moeten vlees zien. Ik ben een slager.' Hendrik en Evelyne Dierendo (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!