Ondanks 15 punten van Emma Meesseman verliest Washington bij San Antonio

05/08/2017 - 12:25
"De Washington Mystics hebben vrijdagavond in de WNBA een nipte 76-74 nederlaag geleden bij de San Antonio Stars. Emma Meesseman was bij de bezoekers goed voor vijftien punten en zes assists."

1. Ondanks 15 punten van Emma Meesseman verliest Washington bij San Antonio (05/08/2017 - Het Belang van Limburg)

De Washington Mystics hebben vrijdagavond in de WNBA een nipte 76-74 nederlaag geleden bij de San Antonio Stars. Emma Meesseman was bij de bezoekers goed voor vijftien punten en zes assists. [naar artikel]

2. Emma Meesseman (16 ptn) wint in WNBA met Washington Mystics bij San Antonio (25/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Meesseman speelde een sterke partij en was naast 16 punten ook goed voor drie rebounds, één assist, drie blockshots en twee intercepties in 29 minuten speeltijd. Ze leed ook drie keer balverlies en maakte vier persoonlijke fouten. [naar artikel]

3. Meesseman is opnieuw goed voor karrenvracht punten, maar verliest wel van San Antonio (05/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Washington Mystics hebben gisteravond in de WNBA een nipte 76-74 nederlaag geleden bij de San Antonio Stars. Emma Meesseman was bij de [naar artikel]

4. Washington Mystics verliezen, ondanks 19 punten van Meesseman (17/07/2017 - Het Belang van Limburg)

De Washington Mystics zijn zondag, zonder enkele sterspeelsters, fors onderuit gegaan op bezoek bij New York Liberty in de WNBA, de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen. Meesseman en co verloren met 85-55 (rust: 45-29). [naar artikel]

5. Washington Mystics lijden zware nederlaag tegen LA Sparks, ondanks sterke Meesseman (17/08/2017 - Het Belang van Limburg)

De Washington Mystics hebben woensdagnacht in de WNBA een zware 62-95 nederlaag geleden tegen de Los Angeles Sparks. Meesseman was één van de lichtpuntjes bij de thuisploeg. [naar artikel]

6. Washington Mystics verliezen ondanks 22 punten van Emma Meesseman (27/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Ondanks 22 punten van Emma Meesseman hebben de Washington Mystics zaterdagnacht in de WNBA een 78-83 nederlaag geleden tegen de Dallas Wings. [naar artikel]

7. Washington Mystics loopt ondanks trefzekere Emma Meesseman tegen nederlaag aan (05/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Ondanks achttien punten van Emma Meesseman heeft Washington Mystics zondag met 103-82 (rust: 60-43) verloren van Phoenix Mercury in de WNBA. Kim Mestdagh liet een driepunter noteren. [naar artikel]