AA Gent verliest na 0-2 voorsprong met 3-2 van Moeskroen

20/08/2017 - 22:02
"AA Gent blijft in de hoek waar de klappen vallen. Nadat het vorige week in de slotfase een overwinning weg gaf tegen KV Mechelen, gaf het nu een 0-2 voorsprong weg tegen Moeskroen in de tweede helft. Dat won uiteindelijk met 2-3 na een spektakelmatch. Gent speelde wel een helft met tien man, na een onterechte rode kaart voor Samuel Gigot. "

1. AA Gent verliest na 0-2 voorsprong met 3-2 van Moeskroen (20/08/2017 - Het Belang van Limburg)

AA Gent blijft in de hoek waar de klappen vallen. Nadat het vorige week in de slotfase een overwinning weg gaf tegen KV Mechelen, gaf het nu een 0-2 voorsprong weg tegen Moeskroen in de tweede helft. Dat won uiteindelijk met 2-3 na een spektakelmatch. Gent speelde wel een helft met tien man, na een onterechte rode kaart voor Samuel Gigot. [naar artikel]

2. LIVE. Daar is de voorsprong voor Zulte Waregem! Vossen zet Essevee op voorsprong tegen Moeskroen (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Moeskroen is rode lantaarn • Aftrap: 16u15 [naar artikel]

3. LIVE. Dominant Antwerp verdiend op voorsprong in Moeskroen, maar verliest Le Marchand met rode kaart (12/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 33ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Le Cannonier • Antwerp is nog niet zeker van play-off 1 [naar artikel]

4. LIVE. GOAL! Moeskroen klimt op voorsprong tegen Gent: Awoniyi scoort tegen z’n ex-club (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • Ghelamco Arena • Aftrap: 20u • AA Gent-Moeskroen [naar artikel]

5. LIVE. Gent met 1-0-voorsprong rust in tegen Moeskroen, bezoekers zijn minstens de evenknie (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Ghelamco Arena • Raapt Moeskroen iets in Oost-Vlaanderen? [naar artikel]

6. LIVE. Perfecte start voor AA Gent: Dorsch knalt Buffalo’s op voorsprong tegen Moeskroen (19/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Stade Le Cannonier • AA Gent wil weg van onderste regionen [naar artikel]

7. LIVE. Yaremchuk zet AA Gent op voorsprong tegen Moeskroen! (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u45 • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Kevin van Damme • Gent kon al drie competitiematchen op rij niet winnen [naar artikel]

8. Bekijk hier hoe Anderlecht alweer verliest, Gent heerst en Moeskroen klimt (15/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht staat na de winst tegen Standard alweer met de voeten op de grond. In het Astridpark werd er met 1-2 verloren van Antwerp. 'Goed’ voor 5... [naar artikel]

9. Moord burgemeester Moeskroen – Burgemeester Moeskroen keel over gesneden op begraafplaats (11/09/2017 - Metro)

Alfred Gadenne is maandagavond om het leven gebracht op de begraafplaats van Moeskroen. De 71-jarige burgemeester werd de keel overgesneden. Er werd een verdachte opgepakt, zegt de procureur des konings Christian Henry. bron: Belga [naar artikel]

10. Moeskroen stelt Leye voor: “Ik koos voor Moeskroen omwille van familiaal karakter” (30/08/2018 - Metro)

Tijdens een middag die gekenmerkt werd door het ontslag van coach Frank Defays heeft Excel Moeskroen ook aanvaller Mbaye Leye (35) voorgesteld. De nieuwe spits van les Hurlus wil zijn ervaring delen met de jonge spelersgroep. Moeskroen is voor Leye de zesde club in België. Hij komt transfervrij over van Eupen. Met zijn 115 goals […] Het bericht Moeskroen stelt Leye voor: “Ik koos voor Moeskroen omwille van familiaal karakter” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]