20/08/2017 - 22:34
"Barcelona is zondagavond aan de Primera Division begonnen met een 2-0 thuisoverwinning tegen Real Betis. Voor de wedstrijd werd ook stilgestaan bij de terroristische aanslagen die eerder deze week plaatsvonden in Catalonië."

1. Barcelona begint seizoen met 2-0 overwinning tegen Real Betis, Messi raakt drie keer het doelkader (20/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Barcelona is zondagavond aan de Primera Division begonnen met een 2-0 thuisoverwinning tegen Real Betis. Voor de wedstrijd werd ook stilgestaan bij de terroristische aanslagen die eerder deze week plaatsvonden in Catalonië. [naar artikel]

2. Doelkader weerhoudt Vossen en Diaby van 2-0 (14/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Doelkader weerhoudt Vossen en Diaby van 2-0 [naar artikel]

3. LIVE. Zowel Tottenham als Liverpool treffen doelkader, slippertje Dembélé resulteert net niet in doelpubt (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 13u30 • Vijfde speeldag Premier League • Tottenham behaalde 9/12 • Liverpool pronkt bovenaan met 12/12 [naar artikel]

4. LIVE. Sanchez mist penalty, Young schiet in herneming tegen het doelkader (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 15u • Sampdoria-Inter • Romelu Lukaku krijgt rust en start op de bank [naar artikel]

5. LIVE. Beerschot al meteen dicht bij voorsprong, maar het doelkader staat in de weg! (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 32ste speeldag JPL • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Cercle staat voorlaatste en strijdt tegen degradatie, Beerschot maakt nog kans op PO1 [naar artikel]

6. KIJK LIVE. Wat een pech! Na fantastische actie van Lukaku trapt hij op kruising, in herneming laat ook Carrasco doelkader trillen (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Kijk vanavond LIVE op VTM en HLN.be • Koning Boudewijnstadion • Laatste test voor EK • Chadli en Denayer aan de aftrap, ook Eden Hazard zal minuten krijgen [naar artikel]

7. Doelkader houdt Pelt van drie punten tegen Beerschot U23 (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]

8. Bos kan prima voorzet vrijstaand aan de tweede paal niet binnen het doelkader mikken (18/12/2023 - Sporza)

9. Skov Olsen bezorgt Club pas laat puntje in derby tegen Cercle, dat vooral doelman Warleson en doelkader mag danken (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Hoeveel kansen kan je missen? Club Brugge deed zichzelf - na een sterke tweede helft - tekort in een intense Brugse derby: 1-1. Dankzij het gelijkspel springt Club wel over Antwerp naar de derde plek. [naar artikel]