Het lichaam van een fitnessintructeur is - behalve afgetraind - zijn belangrijkste werkinstrument. Het kan niet anders dan dat ze bewust bezig [naar artikel]
Bekend probleem: na de lunch met een glas wijn heb je zin in een dut. Niet zo na een middagmaal in Nunchi in Gent, de eerste bentobar van Vlaanderen. Daar serveren ze een energiebommetje als lunch. [naar artikel]
Vorig jaar openden Lommelaar Pieterjan Loomans (27) en zijn vriendin Joni Desmet (24) uit Tervuren in Hasselt de lunch- en tapasbar Boulebaar. Op zondag kun je er ook brunchen. [naar artikel]
De btw-verlaging op aardgas is niet dood. Helemaal niet, verzekert minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V). ‘De cijfers lagen klaar, hoor.’ [naar artikel]
Iedereen vult de vraag “wat eten we vandaag” anders in, en bij HLN Eten kijken we graag mee in de koelkast en portemonnee van iemand anders ter inspiratie. Deze week deelt Isabeau (35) haar eetbudget en -gewoontes. Door haar drukke job probeert ze zo efficiënt mogelijk te koken en eten. “Ik ben niet heel goed georganiseerd, maar probeer niet in de val te trappen van de snelle broodjes aan het tankstation”, vertelt ze. Hoe pakt ze dat aan? [naar artikel]
Nachtwerkers draaien de dag en de nacht om. Wanneer wij onze pyjama aantrekken, grijpen zij naar hun werkplunje. Maar hoe zit het dan met hun maaltijden? Hebben ze echt honger in het midden van de nacht? Drie nachtwerkers delen hun ervaringen en diëtiste Iris Goemans geeft do’s en don’ts. “Als je frieten met biefstuk eet, ben je een uur later compleet uitgeteld van vermoeidheid.” [naar artikel]
Een nieuw schooljaar gaat voor jong en oud vaak gepaard met een nieuw lijstje vol goede voornemens. En om die vol te houden, is een gezonde ‘brooddoos’ belangrijk. Past brood in dat gezonde plaatje? En wat zijn alternatieven voor een boterham met kaas of een smoske onderweg? Voedingsdeskundige Sandra Bekkari geeft tips, helpt misverstanden de wereld uit en deelt 3 exclusieve recepten. “De overschotjes van je avondeten kunnen een mooie basis vormen.” [naar artikel]
Nu het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten eindelijk weer de deuren opent, lokt ons weekendmagazine citta je er alweer naar buiten om in de buurt iets te eten of te drinken. De Leopold De Waelplaats zit barstensvol toffe adresjes, maar wij sturen je ook graag eens het hoekje om. [naar artikel]
Elk gezin vult de vraag ‘wat eten we vandaag’ anders in. HLN Eten kijkt wekelijks in de koelkast en de portemonnee van één familie om te zien wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Evelien (33), Pieter-Jan (33), hun dochtertje Livia (1) en hond Elli. Ze eten zoveel mogelijk plantaardig en proberen hard te letten op voedselverspilling. Hoe pakken ze hun budget aan? “Door een weekmenu te maken, kopen we geen overbodige producten.” [naar artikel]
Op zoek naar een lekker adresje tussen de bloesems? Deze tien culinaire tips zijn ideaal om te combineren met een prachtige wandeling of fietstocht tussen de fruitbomen in Haspengouw en Voeren. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.