Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

4 fitnesstrainers verklappen wat ze nooit eten als lunch

21/08/2016 - 12:33
"Het lichaam van een fitnessintructeur is - behalve afgetraind - zijn belangrijkste werkinstrument. Het kan niet anders dan dat ze bewust bezig"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 4 fitnesstrainers verklappen wat ze nooit eten als lunch (21/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het lichaam van een fitnessintructeur is - behalve afgetraind - zijn belangrijkste werkinstrument. Het kan niet anders dan dat ze bewust bezig [naar artikel]


2. Gedaan met energiedip na de lunch als je in deze nieuwe zaak gaat eten (09/09/2016 - Het Nieuwsblad)

Bekend probleem: na de lunch met een glas wijn heb je zin in een dut. Niet zo na een middagmaal in ­Nunchi in Gent, de eerste bentobar van Vlaanderen. Daar serveren ze een energiebommetje als lunch. [naar artikel]


3. Lekker eten in Hasselt: Lunch & tapas bij Boulebaar (18/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Vorig jaar openden Lommelaar Pieterjan Loomans (27) en zijn vriendin Joni Desmet (24) uit Tervuren in Hasselt de lunch- en tapasbar Boulebaar. Op zondag kun je er ook brunchen. [naar artikel]


4. ‘Ik ga graag vol-au-vent eten in de Lunch Garden. Als je daar wat luistert, besef je wél waar mensen mee bezig zijn’ (04/02/2022 - De Morgen)

De btw-verlaging op aardgas is niet dood. Helemaal niet, verzekert minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V). ‘De cijfers lagen klaar, hoor.’ [naar artikel]


5. Isabeau (35) geeft wekelijks 235 euro uit aan eten: “Als lunch drink ik standaard een shake, puur functioneel, om de dag door te komen" (30/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Iedereen vult de vraag “wat eten we vandaag” anders in, en bij HLN Eten kijken we graag mee in de koelkast en portemonnee van iemand anders ter inspiratie. Deze week deelt Isabeau (35) haar eetbudget en -gewoontes. Door haar drukke job probeert ze zo efficiënt mogelijk te koken en eten. “Ik ben niet heel goed georganiseerd, maar probeer niet in de val te trappen van de snelle broodjes aan het tankstation”, vertelt ze. Hoe pakt ze dat aan? [naar artikel]


6. Ploegenwerk en gezond eten, hoe doe je dat? 3 nachtwerkers getuigen en geven tips: “Ik lunch om twee uur ‘s nachts” (11/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nachtwerkers draaien de dag en de nacht om. Wanneer wij onze pyjama aantrekken, grijpen zij naar hun werkplunje. Maar hoe zit het dan met hun maaltijden? Hebben ze echt honger in het midden van de nacht? Drie nachtwerkers delen hun ervaringen en diëtiste Iris Goemans geeft do’s en don’ts. “Als je frieten met biefstuk eet, ben je een uur later compleet uitgeteld van vermoeidheid.” [naar artikel]


7. Wat eten we vanmiddag? Sandra Bekkari tipt hoe je die brooddoos gezond en makkelijk vult voor jong en oud: “Zorg dat er zéker koolhydraten bij je lunch zitten” (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuw schooljaar gaat voor jong en oud vaak gepaard met een nieuw lijstje vol goede voornemens. En om die vol te houden, is een gezonde ‘brooddoos’ belangrijk. Past brood in dat gezonde plaatje? En wat zijn alternatieven voor een boterham met kaas of een smoske onderweg? Voedingsdeskundige Sandra Bekkari geeft tips, helpt misverstanden de wereld uit en deelt 3 exclusieve recepten. “De overschotjes van je avondeten kunnen een mooie basis vormen.” [naar artikel]


8. Koffie, lunch of diner: 12 x lekker eten en drinken rond het KMSKA (21/09/2022 - Gazet van Antwerpen)

Nu het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten eindelijk weer de deuren opent, lokt ons weekendmagazine citta je er alweer naar buiten om in de buurt iets te eten of te drinken. De Leopold De Waelplaats zit barstensvol toffe adresjes, maar wij sturen je ook graag eens het hoekje om. [naar artikel]


9. Evelien (33) en Pieter-Jan (33) geven wekelijks 178 euro uit aan eten: “Salades of broodjes tijdens de lunch lopen snel op tot 20 euro per week” (17/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elk gezin vult de vraag ‘wat eten we vandaag’ anders in. HLN Eten kijkt wekelijks in de koelkast en de portemonnee van één familie om te zien wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Evelien (33), Pieter-Jan (33), hun dochtertje Livia (1) en hond Elli. Ze eten zoveel mogelijk plantaardig en proberen hard te letten op voedselverspilling. Hoe pakken ze hun budget aan? “Door een weekmenu te maken, kopen we geen overbodige producten.” [naar artikel]


10. Hapje eten tussen de bloesems? Tien adresjes voor een lunch of diner tussen de fruitbomen (13/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Op zoek naar een lekker adresje tussen de bloesems? Deze tien culinaire tips zijn ideaal om te combineren met een prachtige wandeling of fietstocht tussen de fruitbomen in Haspengouw en Voeren. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!