Handsbal Hackenberg in de slotminuut

21/08/2016 - 23:04
"In de slotminuut van de partij raakte het leer de arm van Eupen-verdediger Hackenberg. Scheidsrechter Delferière zag er geen kwaad in."

1. Handsbal Hackenberg in de slotminuut (21/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

In de slotminuut van de partij raakte het leer de arm van Eupen-verdediger Hackenberg. Scheidsrechter Delferière zag er geen kwaad in. [naar artikel]

2. Anderlecht krijgt geen penalty na hands Hackenberg in 93ste minuut (21/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Voor de tweede week op rij heeft Anderlecht punten laten liggen. Na de 0-0 bij STVV kwam het vandaag bij Eupen niet verder dan een 2-2 [naar artikel]

3. Deze handsbal van Éder zorgt voor complottheorieën bij Twitterend Frankrijk (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het EK in eigen land verliezen, het was voor de Fransen een bittere pil om te slikken. Complottheorieën gaan dan al snel de kop opsteken. Dat [naar artikel]

4. Deze handsbal van Éder zorgt nog steeds voor ergernis bij Fransen (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

5. Niet gefloten penalty na flagrante handsbal ontlokt analist opvallende 'insinuatie' (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wat als? Net als in de heenmatch had Club Brugge gisteravond misschien wel recht op meer dan een nederlaag. Blauw-zwart speelde vooral na rust [naar artikel]

6. Zit er geurtje aan arbitrage? Analist pakt alvast uit met insinuatie na flagrante handsbal van Porto (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE: Real met z'n tienen verder na knotsgekke handsbal, Messi verdubbelt de score op penalty (0-2) (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 13u Estadio Santiago Bernabeu Vermaelen tweede Belg in Clásico Barcelona telt al elf punten meer dan Real, maar heeft match meer op de teller [naar artikel]

8. LIVE: Geen strafschop voor Watford na handsbal van Cahill (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

David Luiz en Willian starten Morata (rug) en Christensen (hamstring) out Hazard weer diep in spits Kabasele moet passen met blessure Chelsea uit... [naar artikel]