Van ijsberen over wormsalamanders tot mensen, allemaal doen ze zich weleens tegoed aan een soortgenoot - en lang niet alleen uit honger. De Amerikaanse zoöloog Bill Schutt heeft een verrassende en intussen veelgeprezen geschiedenis gewijd aan het sappigste van alle taboes: kannibalisme. [naar artikel]
Onlangs ging ik met ons ma een smoske eten in een broodjeszaak. En toen we aan het eten waren zeiden we bijna synchroon: “Zo ne goeie kan je toch thuis niet maken.” Maar hoe komt dat, want puur op zich moet dat toch kunnen? Zijn het bepaalde verhoudingen? Of zit het gewoon allemaal tussen onze oren? [naar artikel]
Gynaecologen reageren gepikeerd op de reportage over een lotusbevalling gisteravond op VTM. “Onzinnig en niet zonder gevaar”, zeggen gynaecologen. [naar artikel]
Wat hebben wij met stenen te maken? Dat onderzoekt curator Karen Verschooren in de dertiende editie van het Artefact festival, dat vandaag opent in het Leuvense STUK. De expo This Rare Earth – Stories from Below toont aan dat wij dichter bij de steen staan dan wij zelf denken. [naar artikel]
Een placentasmoothie vlak na de bevalling, gevolgd door een dagelijks placentapilletje: Libby Smith (30), de vriendin van voormalig Genk-keeper Logan Bailly (32), gaat na de geboorte van hun zoontje de moederkoek opeten. “Het geeft energie, vermindert de pijn en verhoogt de melkproductie”, vertelt de hoogzwangere Libby, die uitgerekend is voor 10 juni en in haar Schotse thuisstad Glasgow gaat bevallen. [naar artikel]
Een smoothie van de placenta vlak na de bevalling, gevolgd door een dagelijks placentapilletje: Libby Smith, de vriendin van doelman Logan Bailly, gaat na de geboorte van hun zoontje de moederkoek opeten. “Het geeft energie, vermindert de pijn en verhoogt de melkproductie”, vertelt de hoogzwangere Libby, die uitgerekend is voor 10 juni en in haar Schotse thuisstad Glasgow gaat bevallen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.