13/09/2017 - 22:44
"Youri Tielemans heeft zijn kans gekregen én gegrepen bij Monaco. De 20-jarige middenvelder werd door trainer Leonardo Jardim ietwat verrassend"

1. Tielemans krijgt opvallende rol bij Monaco én blinkt uit met eerste doelpunt voor Franse landskampioen (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Youri Tielemans heeft zijn kans gekregen én gegrepen bij Monaco. De 20-jarige middenvelder werd door trainer Leonardo Jardim ietwat verrassend [naar artikel]

2. Racing Genk landskampioen – Karim Belhocine zag Anderlecht “goeie match spelen tegen de landskampioen” (17/05/2019 - Metro)

Coach Karim Belhocine zag zijn Anderlecht een verdiend gelijkspel afdwingen tegen Racing Genk, dat aan het punt wel genoeg had om de vierde landstitel te vieren. AA Gent, de tegenstander van paars-wit in de strijd om de vijfde plaats, ging echter met 1-2 winnen bij Antwerp waardoor beide teams 32 punten tellen en er op […] Het bericht Racing Genk landskampioen – Karim Belhocine zag Anderlecht “goeie match spelen tegen de landskampioen” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. LIVE. Rusten geblazen in Genk, de landskampioen leidt na een doelpunt van Dewaest (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na alle commotie van de voorbije weken is KV Mechelen nog eens sportief aan zet. De bekerwinnaar en promovendus trekt voor de Belgische Supercup... [naar artikel]

4. Landskampioen Lille kan nederlaag maar nipt vermijden na doelpunt in allerlaatste minuut (08/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Landskampioen Lille is het nieuwe voetbalseizoen in Frankrijk niet goed begonnen. Het kon thuis tegen Metz een nederlaag maar nipt vermijden. In de laatste minuut van de blessuretijd scoorde Burak Yilmaz de gelijkmaker. Jonathan David (ex-Gent) werd op het uur naar de kant gehaald bij Lille. [naar artikel]

5. ONZE PUNTEN. Defensie van Anderlecht blinkt uit tegen Antwerp, één opvallende buis bij de landskampioen (06/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft zijn eerste zege van het seizoen beet. Tegen landskampioen Antwerp had het genoeg aan een doelpunt van Kasper Dolberg vanop de stip. Toch was het niet de Deen die het best voor de dag kwam vandaag. Ontdek onze punten. [naar artikel]

6. Youri Tielemans oogst lof na debuut tegen Tottenham: “Tielemans kan een balletje passen” (11/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Youri Tielemans trok gisteren de aandacht van de Engelse voetbalwereld. De middenvelder die op huurbasis bij Leicester City speelt, debuteerde meteen de volle 90 minuten tegen Tottenham Hotspur. en dat debuut werd gesmaakt door menig voetbalfans. [naar artikel]

7. Champions League – Youri Tielemans helpt Monaco met doelpunt aan gelijkspel tegen Leipzig (13/09/2017 - Metro)

Op de openingsspeeldag van de Champions League hebben Leipzig en Monaco 1-1 gelijkgespeeld. Youri Tielemans kreeg een basisplaats bij de Monegasken en bedankte met de gelijkmaker. In totaal kwamen woensdagavond naast Tielemans nog zes andere Belgen in actie in het kampioenenbal. In de Franse Ligue 1 moet hij nog wachten op zijn eerste basisplaats, maar […] [naar artikel]

8. LIVE. Monaco ondanks doelpunt Tielemans op achterstand tegen Montpellier (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u • Vijftiende speeldag Ligue 1 • Stade Louis II • Monaco nog steeds voorlaatste, Montpellier verrassend derde [naar artikel]

9. LIVE. Monaco ondanks doelpunt Tielemans ten onder tegen Montpellier (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

10. Monaco ondanks doelpunt Tielemans ten onder tegen Montpellier (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)