Slavia Praag-aanvaller: “Als we onze kansen deze keer afmaken, gaan we door”

24/08/2016 - 21:40
"Net als in de heenwedstrijd lijkt Curaçaoënaar Gino van Kessel donderdag op een basisplaats te mogen rekenen bij Slavia Praag. “Ik zie niet in waarom we niet vol voor de kwalificatie zouden gaan. In Praag misten we in de eerste helft drie grote kansen. Als we ze nu afmaken, staat het gelijk”, vertelde hij woensdag in het Astridpark."

1. Slavia Praag-aanvaller: “Als we onze kansen deze keer afmaken, gaan we door” (24/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Net als in de heenwedstrijd lijkt Curaçaoënaar Gino van Kessel donderdag op een basisplaats te mogen rekenen bij Slavia Praag. “Ik zie niet in waarom we niet vol voor de kwalificatie zouden gaan. In Praag misten we in de eerste helft drie grote kansen. Als we ze nu afmaken, staat het gelijk”, vertelde hij woensdag in het Astridpark. [naar artikel]

2. Waarom we morgen net zo goed naar de match Slavia Genk - Slavia Praag hadden kunnen kijken (20/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Het Europees duel tegen Slavia Praag is voor KRC Genk een terugkeer naar zijn roots. U wist natuurlijk dat KRC de vrucht is van een fusie tussen FC Winterslag en Thor Waterschei. Maar dat FC Winterslag in zijn beginjaren Slavia Winterslag opslorpte, is veel minder bekend. We moeten ook al terug naar 1917 voor het opmerkelijke verhaal van ‘de Tchekken’ van de Noordlaan. Een reconstructie. [naar artikel]

3. De kansen voor Hasselt, de punten voor Herentals: “We moeten kansen afmaken en minder foutjes maken” (10/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Je hebt kansen. En je hebt kansen kansen. Een hele mand vol. FULL Hasselt maakte - vooral voor rust - indruk, maar scoorde maar twee keer. Waarvan eentje hopeloos te laat. Herentals pakte de punten: 2-3. [naar artikel]

4. Thibaut Courtois: "Als we onze kansen afmaken, wordt het hier 0-5 of 0-6' (07/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Thibaut Courtois zag een door de hand van Roberto Martínez vernieuwd België met 0-3 winnen op het veld van Cyprus. Na de wedstrijd was vooral het [naar artikel]

5. Onze Standard-watcher zag een gebrek aan efficiëntie: “Kansen krijgen, maar ze niet afmaken. Preud’homme kreeg er ook al grijze haren van” (09/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft gedaan wat moest: winnen tegen Cercle Brugge. Maar Philippe Montanier zal niet onverdeeld gelukkig zijn. Onze Standard-watcher Frank... [naar artikel]

6. STVV-coach Hollerbach: "Tegen Standard moeten we onze kansen wél afmaken" (24/09/2021 - Het Belang van Limburg)

En die andere Limburgse eersteklasser STVV trekt morgenavond naar Standard. [naar artikel]

7. LIVE: Romelu Lukaku en AS Roma voorlopig onder niveau. Weinige kansen zijn voor Slavia Praag (09/11/2023 - Sporza)

Zekerheden in het leven: de dood, belastingen en Europa League-goals van Romelu Lukaku. Vindt de Rode Duivel tegen Slavia Praag voor de 15e keer op rij de weg naar doel? Volg het hieronder live. [naar artikel]

8. Wijnaldum: “Waren ongelukkig in het afmaken van de kansen” (19/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Georginio Wijnaldum kon onmogelijk tevreden zijn met het 0-0-gelijkspel tegen Bayern München in de heenmatch in de achtste finales van de Champions... [naar artikel]

9. LIVE. Kunnen de Fransen in de tweede helft de kansen wél afmaken tegen Portugal? (14/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Nations League • Aftrap: 20u45 • Estadio da Luz • Portugal en Frankrijk staan samen met 10 punten op kop [naar artikel]