Gezonder eten begint bij minder gezonde gewoontes opgeven. Onze huischef Sandra Bekkari stelt voor om die spaghetti op je bord te vervangen door courgetti, of sliertjes courgette. Doe er nog wat pesto en kruidige tomaatjes bij en klaar is Kees. Wedden dat je de klassieke spaghetti niet zal missen? [naar artikel]
Een gekend dilemma als je voor pasta gaat: hoe kan je genieten van deze Zuiderse lekkernij zonder na afloop met een bolle buik opgezadeld te zitten? Wij hebben de oplossing: vervang de normale Italiaanse deegwaren door sliertjes courgette. Je gerecht wordt dan lichter, gezonder en je hebt al een groot deel van je dagelijkse portie groenten binnen. Wij zijn fan van courgetti! [naar artikel]
Ben jij de klassieke spaghetti bolognese al beu? Vervang de spaghetti dan eens door courgetti. Zo heb je veel meer groenten op je bord en eet je [naar artikel]
Conform de nieuwe voedseldriehoek proberen wij minder koolhydraten en meer groenten op ons bord te krijgen. NINA's huischef Sandra Bekkari helpt [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Het begon met klachten over onaangekondigd opengebroken opritten en achteraf haastig dichtgegooide straten. Intussen zijn er bewijzen van illegale tewerkstelling en zwartwerk. Dochteronderneming “Fiberklaar” van Proximus moet Vlaanderen in een recordtempo klaarmaken voor supersnel internet, maar maakt een valse start. Proximus laat intussen weten dat het actie wil ondernemen. “De piramide waardoor onderaannemers werken met onderaannemers moet eruit.” [naar artikel]
Het is zo goed als onmogelijk om een droog stokje spaghetti in slechts twee delen te breken door de beide uiteinden naar elkaar toe te bewegen. De spaghetti zal bijna altijd in drie stukken of meer breken. Wiskundigen van MIT hebben nu ontdekt dat spaghetti toch in tweeën zal breken, als je het stokje eerst verdraait, en daarna de uiteinden buigt. Hun bevindingen kunnen ook toepassingen hebben buiten de keuken, zo zeggen ze. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.