Gazet van Antwerpen

Waasland-Beveren loopt fikse kater op: Anderlecht buigt scheve situatie om

23/09/2017 - 22:41
"Nicolas Frutos heeft in zijn competitiedebuut met Anderlecht meteen drie punten gepakt. Goed voetbal bracht Anderlecht niet en na de vroege openingstreffer van de uitgeleende Thelin leek paarswit lang op weg naar een nederlaag. Stanciu scoorde diep in de tweede helft de gelijkmaker na een onterechte hoekschop, even later kopte Spajic de Wase club knock-out op een nieuwe corner. "

1. Waasland-Beveren loopt fikse kater op: Anderlecht buigt scheve situatie om (23/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Nicolas Frutos heeft in zijn competitiedebuut met Anderlecht meteen drie punten gepakt. Goed voetbal bracht Anderlecht niet en na de vroege openingstreffer van de uitgeleende Thelin leek paarswit lang op weg naar een nederlaag. Stanciu scoorde diep in de tweede helft de gelijkmaker na een onterechte hoekschop, even later kopte Spajic de Wase club knock-out op een nieuwe corner. [naar artikel]

2. Club zet scheve situatie recht tegen Oostende en loopt 10 punten uit op eerste achtervolger Genk (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge staat tien punten los in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart rekende vanavond met de nodige moeite af met KV Oostende: 2-1. Twaalf op twaalf voor de jongens van Clement. [naar artikel]

3. Anderlecht bibbert maar trekt scheve situatie recht na tactische ingreep Weiler (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een uur lang leek Anderlecht op weg naar een derde opeenvolgende nederlaag in Moeskroen. Pas na een tactische ingreep van René Weiler - met Sylla [naar artikel]

4. Anderlecht trekt scheve situatie recht na tactische ingreep Weiler (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

5. MULTILIVE buitenland: Juventus buigt scheve situatie al gauw om na rust, ex-Anderlecht-man helpt 'Juve' een handje (05/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het is moneytime, ook op de buitenlandse voetbalvelden. Het Wolfsburg van Origi en co ging in de vooravond al onderuit bij RB Leipzig (4-1) en moet... [naar artikel]

6. Football Talk. PSV buigt scheve situatie om in slot - Mogelijke EL-tegenstrevers van Antwerp spelen gelijk - Anderlecht verliest laatste oefenpot (23/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

PSV heeft in haar heenwedstrijd van de tweede voorronde van de Champions League een zwaarbevochten zege behaald. Met dank aan late doelpunten van... [naar artikel]

7. LIVE. We voetballen weer! Kan Anderlecht deze erg scheve situatie nog rechtzetten? (01/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 17de speeldag Jupiler Pro League • Marc Coucke tegen ex-club • Ref: Nicolas Laforge • Kompany aan de aftrap [naar artikel]

8. LIVE. Trekt Anderlecht scheve situatie na rust recht? (26/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 23 • Aftrap: 14u30 • Jan Breydel [naar artikel]

9. Onwaarschijnlijk: zwak Anderlecht keert in absoluut slot scheve situatie om tegen hekkensluiter Cercle (26/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Zet Anderlecht na de rust scheve situatie recht? (28/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 4 • Aftrap: 20u45 • Diaz Arena [naar artikel]