24/09/2017 - 23:18
"Standard tegen Lokeren is geëindigd op 2-1 dankzij goals van Benchaib, Cop en Mpoku. Het was een echte non-match zonder al te veel kansen. Wel"

1. VIDEO: Standard pakt in extremis tweede overwinning van het seizoen na tumultueuze wedstrijd (24/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard tegen Lokeren is geëindigd op 2-1 dankzij goals van Benchaib, Cop en Mpoku. Het was een echte non-match zonder al te veel kansen. Wel [naar artikel]

2. Anderlecht uitgeschakeld in Croky Cup na tumultueuze wedstrijd tegen Standard, Sa Pinto steelt de show (29/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht is uitgeschakeld in de Croky Cup na een 0-1 nederlaag tegen Standard. In een tumultueuze wedstrijd viel de beslissing al vroeg in de eerste helft, na een snedige aanval van Standard. Daarna ontaarde de wedstrijd helemaal, scheidsrechter Wouters legde de wedstrijd even stil, stuurde Standard-coach Sa Pinto naar de tribunes en deelde zeven gele kaarten uit. [naar artikel]

3. LIVE. Tumultueuze wedstrijd wordt hervat nadat Standard-fans eigen spelers belaagden (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 10 • Mechelen heeft 6 op 6, Standard 0 op 6 • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

4. Lierse politie na tumultueuze match tegen Beerschot Wilrijk: “Camerabeelden wedstrijd moeten meer duidelijkheid brengen” (07/01/2018 - Gazet van Antwerpen)

De politie van Lier heeft meer uitleg gegeven over de gebeurtenissen tijdens de voetbalmatch Lierse - Beerschot Wilrijk, waarbij vuurwerk werd gegooid en afgestoken. Er viel een aantal lichtgewonden, onder wie ook een aantal agenten. “De camerabeelden zullen worden bekeken.” [naar artikel]

5. Lierse politie na tumultueuze match: “Camerabeelden wedstrijd zullen bekeken worden” (07/01/2018 - Metro)

De politie van Lier heeft meer uitleg gegeven over de gebeurtenissen tijdens de voetbalmatch Lierse – Beerschot Wilrijk, waarbij vuurwerk werd gegooid en afgestoken. Er vielen een aantal lichtgewonden, onder wie ook een aantal agenten. “De camerabeelden zullen worden bekeken”, klinkt het bij de ordedienst. Lierse won de tumultueuze match met 2-1. De wedstrijd lag […] [naar artikel]

6. WK: Genkse Zuid-Amerikanen spelen gelijk na tumultueuze wedstrijd (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Colombia en Ecuador bleven in hun WK-duel in een bloedheet Baranquilla steken op een 0-0 gelijkspel na een wedstrijd die na 106 minuten (!) eindigde in het grootste tumult. In de... 100ste minuut werd de winning goal van thuisspeler Yerry Mina door de Peruaanse ref geannuleerd op advies van de VAR. Reden: voorafgaandelijk handspel van de doelpuntenmaker. Aan Colombiaanse kant kreeg Carlos Cuesta eens te meer een basisplaats, hij maakte de wedstrijd ook vol. Net als zijn Ecuadoraanse concullega Angelo Preciado. Daniel Muñoz kreeg een invalbeurt van 20 minuten. Jhon Lucumi keek toe vanuit de tribune. In de race naar Qatar bekleden Colombia en Ecuador na 12 interlands respectievelijk de vierde en de derde stek in de kwalificatiepoule, ver achter Brazilië en Argentinië. De top 4 krijgt op het einde van de rit een rechtstreeks WK-ticket. Voor Colombia was dit het derde blanco gelijkspel op rij. [naar artikel]

7. KIJK. Tumultueuze wedstrijd tussen Vilvoorde City en VK Weerde al na 5 minuten stilgelegd: “Match dreigde volledig te ontaarden” (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

We zijn amper drie speeldagen ver in de provinciale voetbalreeksen of in Vilvoorde moest zondagmiddag al een wedstrijd stilgelegd worden. Vijf minuten na de aftrap tussen Vilvoorde City en VK Weerde in vierde provinciale gingen de poppetjes aan het dansen. De onofficiële scheidsrechter – de T2 van Weerde – floot de match vroegtijdig af nadat er geen penalty werd gefloten. “Want we hadden die wedstrijd nooit kunnen uitspelen”, vertelt hij. [naar artikel]

8. KIJK. “Mag ik geen persconferentie geven?”: vreemd moment met Mark van Bommel in hoofdrol na tumultueuze wedstrijd (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een hectische avond op Mambourg zaterdagavond. Twee strafschoppen voor de thuisploeg, een rode kaart voor Charleroi-coach Felice Mazzu en eentje voor Antwerp-coach Mark van Bommel en uiteindelijk een 3-2-nederlaag voor de ‘Great Old’. Op de persconferentie achteraf volgde er nog een vreemd moment, toen Van Bommel aan de persman van Charleroi vroeg of ie er wel mocht zitten na zijn rode kaart. “Zijn we dan zo officieel?” [naar artikel]

9. Late penalty bezorgt Gruitrode punt in tumultueuze wedstrijd tegen Herk: “Mijn speler weende in kleedkamer” (28/01/2024 - Het Belang van Limburg)

In dit belangrijke treffen om uit de degradatiezone weg te blijven, leek Herk FC op een nipte zege af te stevenen. Maar plots ging de bal voor handspel van Eyckmans op de stip. Jarne Berben zette om en bezorgde zo Gruitrode alsnog een onverwacht punt. [naar artikel]