LIVE: Leye breidt de voorsprong weer uit voor Eupen (3-1)

30/09/2017 - 19:17
"Kehrwegstadion Aftrap om 18u Ref: Nathan Verboomen Genk haalde nog maar 9 op 24"

1. LIVE: Leye breidt de voorsprong weer uit voor Eupen (3-1) (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Kehrwegstadion Aftrap om 18u Ref: Nathan Verboomen Genk haalde nog maar 9 op 24 [naar artikel]

2. LIVE: Leye brengt Eupen op voorsprong (1-0) (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Visser Stadion: Kehrwegstadion  Eupen zit in vieze papieren na zeges Mechelen en Kortrijk Club Brugge kan verder uitlopen na gelijkspel Charleroi [naar artikel]

3. LIVE. Breidt Club zijn voorsprong nog uit in tweede helft in Eupen? (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Kehrwegstadion • Club staat op zes punten van Genk, Eupen heeft niks meer te winnen of te... [naar artikel]

4. LIVEBLOG ANDERLECHT-EUPEN. Emond schiet tegen deklat, breidt Anderlecht krappe voorsprong nog uit? (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht begon als een stoomtrein aan de eerste helft. Na amper negen minuten bracht Thorgan Hazard de thuisploeg al op voorsprong. Ook daarna voetbalde paars-wit heel wat kansen bijeen, toch bleef het 1-0. Pantovic kwam nog heel dicht bij de gelijkmaker, maar kopte over. Volg de match in onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. LIVE: Leye brengt Eupen langzij (1-1) (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Christof Dierick Stadion: Stade du Pays de Charleroi Kan Eupen rode lantaarn doorgeven aan Oostende? Nadert Charleroi opnieuw tot op één punt... [naar artikel]

6. LIVE: Leye brengt vlak na rust Eupen langszij (1-1) (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Stayen  Ref: Jan Boterberg  Sint-Truiden heeft met 18 op 21 een ijzersterke thuisreputatie  Eupen bengelt op een vijftiende plaats  [naar artikel]

7. LIVE: Leye brengt vlak na rust Eupen oververdiend langszij (1-1) (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE: Leye maakt terugkeer naar Regenboogstadion met rode lantaarn Eupen (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Bert Put Regenboogstadion Eupen staat laatste met 21 punten, Zulte Waregem heeft er slechts 7 meer [naar artikel]

9. LIVE (20u45). Leye zet Klauss en Carcela op de bank tegen Eupen (09/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Am Kehrweg • Standard strijdt om plek in play-off 2, Eupen is al gered [naar artikel]

10. LIVE GENK-EUPEN. Genk vindt geen opening tegen stug Eupen, dat al sinds eerste minuut op voorsprong staat (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de uitschakeling in de voorrondes van de Champions League moet Racing Genk de focus herleggen. Te beginnen met een thuismatch tegen Eupen. Wouter Vrancken roteert en kiest voor zes wijzigingen, ondermeer toptalent Bonsu Baah start voor het eerst in de basis. Na amper één minuut stonden de Limburgers al achter. Volg de match in onderstaande liveblog. [naar artikel]