De Morgen

Genk sleept gelijkspel uit de brand na doelpuntenfestijn in Eupen

30/09/2017 - 20:18
"Wéér geen overwinning voor Racing Genk. In een spectaculaire tweede helft haalden de Limburgers een dubbele achterstand op. Een gewonnen punt na een dramatische eerste helft, maar Genk schiet er niets mee op."

1. Genk sleept gelijkspel uit de brand na doelpuntenfestijn in Eupen (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wéér geen overwinning voor Racing Genk. In een spectaculaire tweede helft haalden de Limburgers een dubbele achterstand op. Een gewonnen punt na... [naar artikel]

2. KV Mechelen sleept op de valreep gelijkspel uit de brand op het veld van Eupen (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Oef, toch een puntje. KV Mechelen had nochtans altijd de volle buit verdiend in Eupen, maar bleef in hetzelfde bedje ziek en mocht zich uiteindelijk zelfs nog gelukkig prijzen met de extreem late gelijkmaker van Schoofs: 1-1. [naar artikel]

3. Westerlo recht rug in doelpuntenfestijn bij Eupen (26/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Eupen en Westerlo hebben het in een aangename wedstrijd op een 3-3-gelijkspel gehouden. Westerlo was tot driemaal toe aangewezen op achtervolgen en slaagde daar altijd in. De Kemphanen blijven daardoor gedeeld laatste, samen met STVV hebben ze 10 punten. Met dank aan Benji De Ceulaer, al moest de Westelse spits wel met een ontwrichte schouder aan de kant. [naar artikel]

4. Eentje uit het doelpuntenfestijn STVV-Eupen? Of eentje van de smaakmaker in Mechelen? (06/11/2017 - Sporza)

Op de 14e speeldag in de Jupiler Pro League zijn 14 doelpunten gevallen. Wij hebben er 3 geselecteerd. Pikt u er de mooiste uit? [naar artikel]

5. Ook AA Gent sleept pas in blessuretijd gelijkspel uit de brand (28/08/2016 - Het Belang van Limburg)

AA Gent en Anderlecht hebben net als Club Brugge en Standard Luik eerder op de dag 2-2 gelijkgespeeld. De Buffalo’s waren zowat de hele partij de betere ploeg en versierden genoeg kansen om vijf keer te scoren, maar vooral Jérémy Perbet liet het afweten. Een knappe flits van Lukasz Teodorczyk leek een bleek paars-wit lange tijd de volle buit te bezorgen, maar diep in blessuretijd bezorgde Nana Asare met een knappe volley alsnog een puntendeling. [naar artikel]

6. Standard sleept in extremis gelijkspel uit de brand tegen Panathinaikos (20/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Standard blijft ook na drie speeldagen in de Europa League achter zonder zege. De Luikenaars sleepten in de slotfase een 2-2 gelijkspel uit de brand tegen Panathinaikos. Belfodil had in de slotseconden nog de 3-2 kunnen maken, maar zijn kopbal was niet krachtig genoeg. Standard blijft derde in groep G met 2 op 9. [naar artikel]

7. Rooney scoort in Genk, dat wel knap gelijkspel uit brand sleept tegen Everton (22/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ruim 15.000 toeschouwers, mooi voetbal en een een doelpunt aan elke kant. Genk en Everton -met Rooney in een hoofdrol- maakten er een bijzonder [naar artikel]

8. Origi sleept met treffer in slotminuut gelijkspel uit de brand, Thorgan Hazard heeft met goal aandeel in zege Mönchengladbach (28/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Belgen waren vandaag trefzeker in de Bundesliga. Wolfsburg leek op een nederlaag af te steven, tot Divock Origi in de slotminuut de gelijkmaker... [naar artikel]