Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Kwal. WK 2018 – Argentinië komt niet verder dan scoreloos gelijkspel tegen Peru, WK verder weg voor Messi

06/10/2017 - 05:01
"Argentinië is donderdagavond in Buenos Aires niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel tegen Peru in de voorlaatste Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijd voor het WK voetbal in Rusland komende zomer. De Albiceleste heeft zo de deelname aan het WK niet meer in eigen handen. De Argentijnen, nog verliezend finalist tijdens het WK 2014 in Brazilië, bekleden momenteel […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kwal. WK 2018 – Argentinië komt niet verder dan scoreloos gelijkspel tegen Peru, WK verder weg voor Messi (06/10/2017 - Metro)

Argentinië is donderdagavond in Buenos Aires niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel tegen Peru in de voorlaatste Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijd voor het WK voetbal in Rusland komende zomer. De Albiceleste heeft zo de deelname aan het WK niet meer in eigen handen. De Argentijnen, nog verliezend finalist tijdens het WK 2014 in Brazilië, bekleden momenteel […] [naar artikel]


2. Argentinië komt niet verder dan scoreloos gelijkspel tegen Peru, WK verder weg voor Messi (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Argentinië is donderdagavond in Buenos Aires niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel tegen Peru in de voorlaatste Zuid-Amerikaanse... [naar artikel]


3. STVV komt niet verder dan scoreloos gelijkspel in Eupen (16/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Het duel tussen Eupen en STVV heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd begon middenin een kleine sneeuwstorm, waardoor het veld er allesbehalve uitstekend bij lag. Zelfs een schot tussen de palen kon er nauwelijks van af bij beide teams: 0-0 was de logische eindstand. Bekijk de beelden vanaf 23u op HBvL.be! [naar artikel]


4. Zulte Waregem en Waasland-Beveren komen in Regenboogstadion niet verder dan scoreloos gelijkspel (30/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


5. VIDEO. Zulte Waregem en Waasland-Beveren komen in Regenboogstadion niet verder dan scoreloos gelijkspel (30/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zo wordt het een lange play-off 2... Zulte Waregem - Waasland-Beveren: 0-0. [naar artikel]


6. Belgen in het buitenland – Nainggolan geraakt met Inter niet verder dan een scoreloos gelijkspel op Udinese (04/05/2019 - Metro)

Het Inter van Radja Nainggolan is zaterdag op een 0-0 gelijkspel blijven steken tegen Udinese op de 35e speeldag van de Serie A. Thomas Foket en Björn Engels zijn in de Ligue 1 met Reims zwaar de boot ingegaan tegen Nimes, ze verloren thuis met 0-3. Radja Nainggolan mocht de 90 minuten volmaken in een […] Het bericht Belgen in het buitenland – Nainggolan geraakt met Inter niet verder dan een scoreloos gelijkspel op Udinese verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


7. Tomiyasu en Ito geraken niet verder dan scoreloos gelijkspel tegen Trinidad & Tobago (05/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Japan en Trinidad & Tobago ontmoetten mekaar woensdag in de Kirin Cup. Een duel dat ondanks duidelijk Japans overwicht op 0-0 eindigde. [naar artikel]


8. Play-off 1 weer wat verder weg: piepjong Anderlecht boekt tegen Charleroi al zesde scoreloos gelijkspel (08/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (18u) [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!