Knack

Rode Duivels winnen spektakelrijke wedstrijd tegen Bosnië

07/10/2017 - 20:13
"De Rode Duivels hebben zaterdagavond in het Grbavicastadion in Sarajevo op de negende en tevens voorlaatste speeldag in WK-kwalificatiegroep H met 3-4 gewonnen tegen Bosnië-Herzegovina."

1. Rode Duivels winnen spektakelrijke wedstrijd tegen Bosnië (07/10/2017 - Knack)

De Rode Duivels hebben zaterdagavond in het Grbavicastadion in Sarajevo op de negende en tevens voorlaatste speeldag in WK-kwalificatiegroep H met 3-4 gewonnen tegen Bosnië-Herzegovina. [naar artikel]

2. Witsel en Dortmund winnen spektakelrijke wedstrijd met vier doelpunten in slot (06/10/2018 - Metro)

Borussia Dortmund heeft vandaag op de tweede speeldag van de Duitse Bundesliga met 4-3 gewonnen tegen Augsburg. Rode Duivel Axel Witsel speelde de hele wedstrijd. Alfred Finnbogason (22.) – ooit even actief bij Lokeren – bracht de bezoekers op voorsprong in de eerste helft, invaller Paco Alcacer (62.) maakte in de tweede helft gelijk. Philipp […] Het bericht Witsel en Dortmund winnen spektakelrijke wedstrijd met vier doelpunten in slot verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Anderlecht weet weer wat winnen is: Brusselaars rekenen in spektakelrijke partij eenvoudig af met hekkensluiter Beerschot (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na vier draws weet Anderlecht weer wat winnen is. De Brusselaars kenden in een spektakelrijke pot al bij al weinig problemen met hekkensluiter Beerschot: 4-2. Anderlecht vindt zo weer aansluiting bij de top vier. [naar artikel]

4. Drie keer winnen volstaat voor de titel, maar RWDM-coach Vincent Euvrard bekijkt het wedstrijd per wedstrijd: “Je krijgt niets voor niets, zeker niet tegen Lierse Kempenzonen” (21/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Met een negen op negen is RWDM zeker van de titel in de Challenger Pro League. “Wij zeggen voorlopig echter dat we enkel negentig minuten verwijderd zijn van drie punten”, aldus coach Vincent Euvrard, die beseft dat er tegen Lierse Kempenzonen weer een solide prestatie nodig zal zijn. Even solide als het aangezicht van Jake O’Brien, die na een elleboogstoot tegen SK Beveren alvast de wedstrijdselectie haalde. [naar artikel]

5. VIDEO: Oostende wint spektakelrijke derby tegen Zulte Waregem (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

De slotmatch van de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League was een aangename wedstrijd tussen Oostende en Zulte Waregem. De thuisploeg... [naar artikel]

6. De ‘Ploeg van ‘t Stad’ als leider: Antwerp wint spektakelrijke derby tegen Beerschot (25/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp FC mag zich zeker tot de return begin februari de ‘Ploeg van ’t Stad’ noemen. De Great Old startte furieus aan de derby met twee snelle goals van Refaelov en Juklerod. Nadien nam Beerschot het commando stelselmatig over, met zowel de aansluitingstreffer als de gelijkmaker van Suzuki. Het slotakkoord in het rivalenduel was als zo vaak in het verleden voor Mbokani. Zo gaat dat nu eenmaal: grote spitsen staan er op grote momenten. [naar artikel]

7. Westerlo wint spektakelrijke topper tegen Seraing pas in toegevoegde tijd (24/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Het kostte Westerlo bloed, zweten en tranen. Maar in een zenuwslopende slotfase trok het team van Bob Peeters aan het langste eind. Tot twee keer toe haalden de Kemphanen een achterstand op. Zelfs met een man minder - na rood voor Kitola - gaf Seraing zich niet gewonnen. Tot Atabey Ciçek de thuisploeg het ultieme delirium bezorgde. Westerlo rukt op naar de tweede plaats. [naar artikel]

8. Vijf goals en een rode kaart: OHL boekt na spektakelrijke tweede helft belangrijke zege tegen STVV (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Mexican wave rolde nog eens door Den Dreef, dat was toch al een tijdje geleden. Je zou voor minder, nu OHL eindelijk die tweede overwinning van het seizoen beet heeft. Hayashi bracht de bezoekers na 17 minuten op voorsprong, maar het doelpunt werd afgekeurd voor (nipt) buitenspel. In een eerste helft die bol stond van de slordigheden maakte vooral STVV aanspraak op de openingstreffer, maar onder meer De Ridder en Cacace konden niet besluiten. Een zeldzame volley van Schrijvers vormde geen probleem voor doelman Schmidt. [naar artikel]

9. Het klikt in Boston: Celtics winnen wedstrijd na wedstrijd door shift in mentaliteit én punten van Jayson Tatum (07/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Tatum en Brown willen de bal niet passen.” Harde woorden van Marcus Smart enkele maanden geleden. Tekenend voor de situatie waar de Boston Celtics zich toen in bevonden. Op papier een sterke ploeg die matige basket speelde en op een gegeven moment amper tiende in het Oosten stond. Die perceptie hebben de Celtics de laatste weken volledig omgedraaid. Van hun laatste 16 wedstrijden wonnen ze er 14. De 54 punten van Tatum vannacht tegen de Brooklyn Nets, mét Kyrie Irving en Kevin Durant, werd het orgelpunt van hun ommekeer. [naar artikel]

10. Van Aert etaleert veldritvorm in spektakelrijke Schaal Sels (28/08/2016 - Sporza)

Wout van Aert heeft zijn wegseizoen in schoonheid afgesloten met de overwinning in de Schaal Sels. De veldrijder dartelde over de kasseien en grindwegen en kwam solo aan. [naar artikel]