Niets zo leuk als een zondagavond afsluiten met een gezellig etentje buitenshuis. Maar waar jij ongetwijfeld de tijd van je leven beleeft, zitten... [naar artikel]
Ja, de ober heeft jou wel zien zwaaien. En nee, hij is je niet bewust aan het negeren, maar hij is al met vier bestellingen tegelijkertijd bezig.... [naar artikel]
Morgen mogen cafés en restaurants opnieuw de deuren openen, nadat ze bijna 3 maanden dicht zijn gebleven door de coronacrisis. Al zal een restaurant- of cafébezoek er niet meteen aan toegaan zoals we dat gewoon zijn: tafels staan minstens 1,5 meter uit elkaar, obers dragen een mondmasker en om 1 uur ’s nachts moet de zaak dicht. VRT NWS laat 5 horeca-uitbaters aan het woord die opgelucht zijn dat ze vanaf morgen opnieuw klanten mogen verwelkomen. [naar artikel]
Twee gemaskerde en gewapende mannen hebben zaterdagnacht een dansfeest in Berlaar-centrum op stelten gezet. Na een pittige schermutseling namen ze de dagopbrengsten mee. De politie kon de twee overvallers daders en hun drie kompanen zondagochtend vatten in Herentals. In Berlaar trillen ze nog na van de feiten. “We hebben ons niet laten doen”, klinkt het. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Dorstige klanten die allemaal als eerste bediend willen worden, te weinig stoeltjes, lege glazen die op tafel blijven staan. Obers hebben het op drukke zomerdagen - zoals afgelopen weekend -, niet altijd makkelijk om door de bomen het bos te zien. Horeca België steekt hen graag een hart onder de riem en geeft enkele tips over hoe we ons moeten gedragen wanneer we op een terras een frisse pint achterover willen slaan... [naar artikel]
Tomorrowland is niet alleen een festival waar u en ik zich in de pletsende regen een eind van de wereld kunnen shaken. Het biedt ook bedrijven de kans om hun klanten in de watten te leggen. We brachten zaterdag door in een exclusieve skybox voor de mainstage. [naar artikel]
Tip voor restaurants: zorg ervoor dat er opbeurende muziek wordt gedraaid, want dan geven de klanten meer fooi aan de obers. Onderzoek van de... [naar artikel]
Parijs heeft het moeilijk, toeristen kiezen vaker voor andere steden. De onbeleefdheid van horecapersoneel zou weleens een reden kunnen, denkt de stad. Tijd voor een charmeoffensief. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.