Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Model zorgt met video voor ontslag NFL-coach en kaart racisme aan in Amerika: "Hij gebruikte me als dienblad om zijn coke op te snuiven"

12/10/2017 - 10:32
"Kijana Nige, een Amerikaans model uit Las Vegas, zorgt voor flink wat commotie in het American Football. Een video die Chris Foerster, coach bij..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Model zorgt met video voor ontslag NFL-coach en kaart racisme aan in Amerika: "Hij gebruikte me als dienblad om zijn coke op te snuiven" (12/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Kijana Nige, een Amerikaans model uit Las Vegas, zorgt voor flink wat commotie in het American Football. Een video die Chris Foerster, coach bij... [naar artikel]


2. DIENBLAD VOL KLEUR (29/03/2019 - De Morgen)

Of je het nu gebruikt voor ontbijt op bed of voor de hapjes bij de apero, Een dienblad is altijd handig. [naar artikel]


3. Ouders onder vuur omdat ze hun kind op dienblad laten springen tijdens vlucht: “Onacceptabel” (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)

De ouders van deze kleuter krijgen sinds kort veel kritiek te verduren op sociale media. Een video die een passagier maakte, laat zien hoe het kind een tijdlang op een dienblad mocht springen. Geen pretje voor de man die ervoor zit, al blijft die opvallend rustig onder de omstandigheden. [naar artikel]


4. INTERVIEW. Lynn Wesenbeek: “Ik zocht een job, één CEO zei letterlijk: ‘Mevrouw, ik zie het niet gebeuren: u, met een dienblad in de bedrijfsrefter’” (26/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

In 2012 viel de hemel op het hoofd van Lynn Wesenbeek (61): de ene dag was ze nog nieuwsanker bij VTM, de volgende stond ze op straat. Dik tien jaar later maakt ze de balans. “Ken je het gevoel van wakker te worden in een hotelkamer? Het is nacht, stekedonker, je ziet niet waar je stapt en je moet naar toilet. Zo voelde ook dat ontslag.” [naar artikel]


5. Rebel Wilson beweert in memoires dat Britse royal haar uitnodigde voor orgie: “Drugs werd op dienblad rondgedragen” (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Actrice Rebel Wilson (44) doet straffe uitspraken in haar memoires ‘Rebel Rising’. Zo beweert ze dat een lid van de Britse koninklijke familie haar ooit heeft uitgenodigd voor een orgie - met drugs - in het huis van een Amerikaanse techmiljardair. [naar artikel]


6. Rebel Wilson beweert in memoires dat Britse royal haar uitnodigde voor orgie: “Drugs werden op dienblad rondgedragen” (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Actrice Rebel Wilson (44) doet straffe uitspraken in haar memoires ‘Rebel Rising’. Zo beweert ze dat een lid van de Britse koninklijke familie haar ooit heeft uitgenodigd voor een orgie - met drugs - in het huis van een Amerikaanse techmiljardair. [naar artikel]


7. "Een slecht gebruikte nieuwe kachel kan vervuilender zijn dan een correct gebruikte oude kachel" (07/03/2018 - De Morgen)

Wilfried Vandaele is Vlaams parlementslid voor N-VA. [naar artikel]


8. Met Tim Van Aelst en Sofie Peeters naar de alpenhut: “Ik gebruikte niet veel coke, ik gebruikte érg veel” (08/07/2023 - Het Belang van Limburg)

“Sorry, nu ga ik eerst een bloemenmeditatie doen.” Daar zitten ze dan, Tim Van Aelst en Sofie Peeters, twee van ’s?werelds meest gelauwerde en gevraagde televisiemakers, twintig minuten turend naar een zelfgeplukt bloempje. En zeggen dat het er ooit wild aan toe ging. Héél wild. “Ik wist: als ik nu mijn dealer bel, ga ik eraan.” En zij: “Die laatste nacht was ik echt zo boos!” [naar artikel]


9. Met Tim Van Aelst en Sofie Peeters naar de alpenhut: “Ik zeg je, Thomas: ik gebruikte niet veel, ik gebruikte érg veel” (08/07/2023 - Het Nieuwsblad)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!