Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Affaire-Weinstein raakt ook Matthias Schoenaerts: topserie met Robert De Niro geschrapt

14/10/2017 - 09:15
"Een zware tegenslag voor Matthias Schoenaerts. De prestigieuze tv-serie van Amazon waarin hij een rol zou krijgen naast topacteurs als Robert De Niro en Julianne Moore wordt geschrapt. Dat is een gevolg van de steeds maar uitdijende schandaal rond filmmolug Harvey Weinstein."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Affaire-Weinstein raakt ook Matthias Schoenaerts: topserie met Robert De Niro geschrapt (14/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Een zware tegenslag voor Matthias Schoenaerts. De prestigieuze tv-serie van Amazon waarin hij een rol zou krijgen naast topacteurs als Robert De Niro en Julianne Moore wordt geschrapt. Dat is een gevolg van de steeds maar uitdijende schandaal rond filmmolug Harvey Weinstein. [naar artikel]


2. Topserie Matthias Schoenaerts en Robert De Niro in gedrang door seksschandaal Harvey Weinstein (12/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Wordt de televisieserie van David O. Russell met Robert De Niro en onze landgenoot Matthias Schoenaerts geschrapt? Coproducent The Weinstein Company voelt de gevolgen van het aanrandingsschandaal rond oprichter Harvey Weinstein en dus is er onzekerheid ontstaan of de financiering wel rond geraakt. [naar artikel]


3. Matthias Schoenaerts bij Jennifer Lawrence, een onderschatte topserie en Miguel Wiels bij onze noordeburen (11/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


4. Matthias Schoenaerts bij Jennifer Lawrence, een onderschatte topserie en Miguel Wiels bij onze noorderburen (11/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Topserie met Schoenaerts en De Niro geschrapt, met dank aan Weinstein (14/10/2017 - De Morgen)

De kogel is door de kerk: de Amazon televisieserie van David O. Russell met Robert De Niro, Julianne Moore en onze landgenoot Matthias Schoenaerts wordt dan toch geschrapt. En dat is in grote mate te wijten aan het schandaal rond topproducer Harvey Weinstein. [naar artikel]


6. Matthias Schoenaerts spant kort geding aan tegen auteur 'Schoenaerts' (29/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Ellen Schoenaerts (31) Zangeres van het Ellen Schoenaerts Kwartet (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!