Sporza

14/10/2017 - 09:54
"Olympique Lyon heeft Monaco opgezadeld met vervelend puntenverlies. Lyon won dankzij een knappe vrije trap van Fekir diep in de extra tijd."

1. Video: Vrije trap Fekir bezorgt Lyon zege tegen Monaco in 95e minuut (14/10/2017 - Sporza)

Olympique Lyon heeft Monaco opgezadeld met vervelend puntenverlies. Lyon won dankzij een knappe vrije trap van Fekir diep in de extra tijd. [naar artikel]

2. VIDEO. 18-jarig wonderkind Kobbie Mainoo bezorgt Man United in de 97ste minuut 3-4-zege (01/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Manchester United is de eerste ploeg sinds september die met een competitiezege is teruggekeerd uit Wolverhampton. Het kostte bloed, zweet en tranen, want United gaf een 0-2 en 1-3 voorsprong weg om diep in de blessuretijd alsnog te winnen. Held van de avond was de 18-jarige Kobbie Mainoo, die zondag ook al in de beker scoorde. [naar artikel]

3. VIDEO. KVK Wellen wint in allerlaatste minuut dankzij vrije trap Bram Poell (28/01/2024 - Het Belang van Limburg)

De Kempen zijn Wellen gunstig genegen, want na Sint-Lenaarts op de vorige speeldag pakte geel-blauw nu ook in Turnhout de volle buit mee, waardoor Wellen zich meer en meer onttrekt uit het degradatiemoeras. De match brak pas echt los met het openingsdoelpunt van Turnhout. Maar een wilskrachtig Wellen vocht terug en Dieme hing na een stilstaande fase de bordjes gelijk. In de slotminuut beukten de bezoekers de poort naar de gouden zege helemaal open toen Poell zijn vrijschop voorbij Jan en alleman in goal dwarrelde: 1-2. (gesi) [naar artikel]

4. VIDEO: Heerlijke vrije trap van James bezorgt Bayern de zege tegen Leverkusen (12/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de Bundesliga zijn ze alweer toe aan de eerste wedstrijd na de winterstop. Bayern München nam het daarin op tegen Bayer Leverkusen. 'Der... [naar artikel]

5. VIDEO. Tekinalp bezorgt Lummen met magistrale vrije trap de zege tegen Kattenbos (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)

In derde provinciale A was Lummen dit weekend met 3-2 te sterk voor Kattenbos. Dé hoofdrol was weggelegd voor Lummen-speler Tekinalp. Hij krulde in de 89ste minuut een vrije trap enig mooi voorbij Kattenbos-doelman Mannaerts en vervolledigde zo zijn hattrick. Pikant detail: Kattenbos stond na amper 6 minuten al op een 0-2 voorsprong, maar gaf die uiteindelijk toch nog helemaal uit handen. [naar artikel]

6. Gentse hordeloopster stoomt zich op Diamond League in Monaco klaar voor EK: Eline Berings op een wolk naar Monaco (19/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op haar 32ste en na twee lange revalidaties door knieblessures is Eline Berings sneller dan ooit. Woensdag op de meeting van Luik spurtte de Gentse... [naar artikel]

7. Onze F1-watcher zag een “magische” Max Verstappen in Monaco: Magische Max wint in Monaco: “Er viel niets tegen te beginnen” (29/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Niemand kon Max Verstappen in Monaco iets in de weg leggen. Zelfs de weergoden ontbonden tevergeefs hun duivels. En nu teamgenoot Sergio Pérez toch niet zo drukbestendig lijkt als de Mexicaan zelf had gehoopt, kan Max Verstappen al van een derde wereldtitel beginnen dromen. Drie conclusies na de stratenrace in het prinsdom. [naar artikel]

8. Standard stuurt huurling terug naar Monaco zonder ook maar één minuut speeltijd (05/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Veel meer kan er niet verkeerd gaan bij een uitleenbeurt dan die van Farès Bahlouli aan Standard. Het jonge Franse talent kwam over van AS Monaco om meer aan spelen toe te komen, maar hij kwam letterlijk geen minuut in actie. De Rouches hebben hem nu een half jaar eerder dan gepland weer naar Frankrijk gestuurd. “Ik heb er toch veel bijgeleerd”, probeerde hij zich nog recht te houden in een reactie aan een plaatselijke krant. [naar artikel]

9. Drama voor Philippe Clement: AS Monaco verspeelt in 95ste minuut rechtstreeks Champions Leagueticket (21/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een drama, wat een ontgoocheling. Philippe Clement en Monaco stonden op een minuut van de overwinning en Champions League-voetbal, maar in extremis maakte Lens nog 2-2. Monaco wordt derde en moet naar de voorrondes van het kampioenenbal. [naar artikel]

10. Wat een teleurstelling! Philippe Clement grijpt met Monaco naast rechtstreeks Champions League-ticket na tegendoelpunt in 96ste (!) minuut (21/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Philippe Clement heeft met AS Monaco een quasi zeker ticket voor de groepsfase nog uit handen gegeven. Monaco stond lang 1-2 voor tegen Lens, maar slikte in de blessuretijd nog een heel zure tegengoal. De Monegasken moeten volgend seizoen zo al in de voorrondes van de Champions League aan de bak. [naar artikel]