14/10/2017 - 23:01
"Lokeren was bezig aan een betere periode onder het bewind van Peter Maes. Op de vorige speeldag ging het nog winnen op het veld van Zulte Waregem...."

1. VIDEO: Pirard houdt STVV recht in dolle slotfase op Lokeren na flauwe partij (14/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lokeren was bezig aan een betere periode onder het bewind van Peter Maes. Op de vorige speeldag ging het nog winnen op het veld van Zulte Waregem.... [naar artikel]

2. Wat nu, voorzitter? Lokeren blijft in flauwe match op 0-0 steken tegen Oostende (27/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Lokeren raakte in eigen huis niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Oostende na een slappe pot voetbal. Doelman De Wolf hield na rust zijn ploeg nog overeind. De vraag die overblijft. Wat nu, Roger Lambrecht? [naar artikel]

3. Lukaku komt niet tot scoren, West Ham en Everton delen de punten na flauwe partij (22/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Everton heeft zaterdagnamiddag 0-0 gelijkgespeeld op het veld van West Ham United. Romelu Lukaku, die in zijn vorige negen duels tegen West Ham telkens scoorde, en Kevin Mirallas stonden in de basis bij de bezoekers. In een flauwe partij kon geen van beide ploegen echt het verschil maken. [naar artikel]

4. De eerste 0-0 van het WK is een feit: Frankrijk en Denemarken naar achtste finales na flauwe partij (26/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Frankrijk en Denemarken hebben voor een primeur gezorgd op dit WK. In hun laatste groepswedstrijd speelden de twee landen 0-0 gelijk, de eerste match in Rusland waarin geen doelpunten vielen. Bij een gelijkspel kregen zowel Frankrijk als Denemarken wat ze wilden, respectievelijk de eerste plaats in groep C en kwalificatie v oor de volgende ronde. Dat was er duidelijk aan te zien, de toeschouwers in het Luzhniki Stadium in Moskou kregen een flauwe pot voetbal voorgeschoteld. [naar artikel]

5. Eupen en Moeskroen delen de punten na flauwe partij (30/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Eupen en Moeskroen hebben zaterdagavond 1-1 gelijkgespeeld. Eupen kwam na een ongelukkige owngoal van Faraj op voorsprong, maar Silvestre kopte Moeskroen in de tweede helft naar een puntje. Door het gelijke spel loopt Moeskroen opnieuw een puntje uit op rode lantaarn Waasland-Beveren. [naar artikel]

6. Zulte Waregem en OH Leuven houden elkaar in evenwicht na flauwe partij (26/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem en OH Leuven hebben in een matige wedstrijd de punten gedeeld. Beide teams probeerden er bij momenten wel iets van te maken, maar verder dan goede bedoelingen kwamen ze niet. Kaba kon op het half uur de score wel openen, maar nog voor rust zette Vossen de eindstand al op het bord. Met een punt schieten beide ploegen niet op. [naar artikel]

7. Cercle Brugge en KV Mechelen delen de punten na flauwe partij zonder goals (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge en KV Mechelen hebben in hun onderlinge treffen zaterdagavond niet gescoord. Na een flauwe match deelden de twee clubs de punten. Cercle en Malinwa beginnen zo allebei de competitie met een 4 op 12. [naar artikel]

8. Antwerp maakt favorietenrol waar en wint de Croky Cup, KV Mechelen blijft na flauwe partij met lege handen achter (30/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het verhaal van de vogel en de kat. Antwerp overklaste KV Mechelen en won z’n tweede beker in vier jaar. Straks volgt de jacht op de eerste titel sinds 1957. [naar artikel]

9. LIVE STVV-RWDM. Flauwe partij krijgt sensationeel einde! Hashioka wist gelijkmaker Gueye meteen uit: 2-1! (27/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tachtig minuten lang slaapverwekkend voetbal en dan een knotsgekke eindfase waarin STVV diep in blessuretijd de overwinning nog over de streep wist te trekken. Dat vatte de eerste wedstrijd van speeldag 12 mooi samen. Beide teams leken geen aanspraak te kunnen gaan maken op winst, maar een voetbalmatch duurt tegenwoordig nu eenmaal bijna honderd minuten. Hashioka zette Stayen in minuut 96 op zijn kop. [naar artikel]