Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Beste pralines ter wereld komen uit Knokke

16/10/2017 - 10:15
"De 'Gin-Tonic', de 'Orient', de 'Peanuts & Co' en de 'Tokyo Dreams'. Dat zijn de namen van de vier pralines waarmee de Knokse topchocolatier David Maenhout afgelopen weekend met succes de eer van ons land heeft verdedigd tijdens de wereldfinale van The International Chocolate Awards in Londen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Beste pralines ter wereld komen uit Knokke (16/10/2017 - Het Belang van Limburg)

De 'Gin-Tonic', de 'Orient', de 'Peanuts & Co' en de 'Tokyo Dreams'. Dat zijn de namen van de vier pralines waarmee de Knokse topchocolatier David Maenhout afgelopen weekend met succes de eer van ons land heeft verdedigd tijdens de wereldfinale van The International Chocolate Awards in Londen. [naar artikel]


2. Beste pralines van de wereld komen uit Knokke (17/10/2017 - VRT NWS)

Chocolatier David Maenhout uit Knokke heeft twee keer goud en twee keer zilver gewonnen op het wereldkampioenschap pralines in Londen. Zijn pralines zijn dus de beste van de wereld. "Karrewiet"-reporter Nora ging helpen, kijken en natuurlijk ook proeven.   [naar artikel]


3. “Knokke is Knokke niet meer”: wij gingen op zoek naar het volkse Knokke, dat (nog) niet helemaal verdwenen is (26/05/2023 - Het Nieuwsblad)

Knokke wordt volgebouwd met pronkerige torens. De straten worden gedomineerd door golfkarretjes. Bestaat er nog zoiets als een authentiek, volks Knokke? “Wij zijn hier opgegroeid, maar onze kinderen zullen hier nooit iets kunnen kopen.” [naar artikel]


4. Chocolatier uit Knokke is wereldkampioen pralines maken (16/10/2017 - Metro)

David Maenhout, van Chocolatier M uit Knokke, is in de prijzen gevallen op The International Chocolate Awards in Londen. Met vier van zijn creaties haalde hij in totaal twee gouden en twee zilveren medailles binnen. Chocolatier David Maenhout heeft met succes ons land verdedigd in Londen. Hij nam daar deel aan The International Chocolate Awards, […] [naar artikel]


5. Guy Pieters ging slechts tot zijn 16de naar school, nu pendelt hij tussen Knokke en Saint-Tropez: “17 jaar lang weduwe gepaaid met de lekkerste pralines, opdat ze haar landgoed zou verkopen” (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hij ging maar tot zijn zestiende naar school en verloor zijn enige zoon toen die amper 18 was, maar in de internationale kunsthandel ging het Oost-Vlaming Guy Pieters zo voor de wind dat hij nu, samen met echtgenote Linda, zijn tijd kan verdelen tussen zijn villa in Knokke en een mooi landgoed in Saint-Tropez. “We hebben een galerie gehad in Parijs: geweldige stad, maar niet om te leven. Geef ons maar het dorpsgevoel.” [naar artikel]


6. Guy Pieters pendelt tussen Knokke en Saint-Tropez: “17 jaar lang weduwe gepaaid met de lekkerste pralines, opdat ze haar landgoed zou verkopen” (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hij ging maar tot zijn zestiende naar school en verloor zijn enige zoon toen die amper 18 was, maar in de internationale kunsthandel ging het Oost-Vlaming Guy Pieters zo voor de wind dat hij nu, samen met echtgenote Linda, zijn tijd kan verdelen tussen zijn villa in Knokke en een mooi landgoed in Saint-Tropez. “We hebben een galerie gehad in Parijs: geweldige stad, maar niet om te leven. Geef ons maar het dorpsgevoel.” [naar artikel]


7. Guy Pieters ging slechts tot zijn 16de naar school, nu pendelt hij tussen Knokke en Saint-Tro­pez: “17 jaar lang weduwe gepaaid met de lekkerste pralines, opdat ze haar landgoed zou verkopen” (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hij ging maar tot zijn zestiende naar school en verloor zijn enige zoon toen die amper 18 was, maar in de internationale kunsthandel ging het Oost-Vlaming Guy Pieters zo voor de wind dat hij nu, samen met echtgenote Linda, zijn tijd kan verdelen tussen zijn villa in Knokke en een mooi landgoed in Saint-Tropez. “We hebben een galerie gehad in Parijs: geweldige stad, maar niet om te leven. Geef ons maar het dorpsgevoel.” [naar artikel]


8. Leest u straks op een doos Belgische pralines uit welk land de cacaobonen komen? (21/03/2018 - De Morgen)

Als het van de Europese Commissie afhangt, zouden voedselverpakkingen moeten vermelden van waar het hoofdingrediënt komt. Volgens het voorstel zou op een doos Belgische pralines bijvoorbeeld vermeld staan dat de cacaobonen uit Ivoorkust komen.  [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!