AA Gent neemt in eerste helft al afstand van defensief zwak Eupen

24/10/2017 - 22:35
"AA Gent heeft dinsdagavond zijn tweede thuiszege van het seizoen laten noteren. De Buffalo’s kozen tegen Eupen al voor de rust definitief het ruime sop: Yuya Kubo opende na twee minuten de score, Moses Simon sloeg in het slot van de eerste helft de definitieve kloof met twee doelpunten vanop de strafschopstip, eindstand 3-0."

1. AA Gent neemt in eerste helft al afstand van defensief zwak Eupen (24/10/2017 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft dinsdagavond zijn tweede thuiszege van het seizoen laten noteren. De Buffalo’s kozen tegen Eupen al voor de rust definitief het ruime sop: Yuya Kubo opende na twee minuten de score, Moses Simon sloeg in het slot van de eerste helft de definitieve kloof met twee doelpunten vanop de strafschopstip, eindstand 3-0. [naar artikel]

2. Viroloog Steven Van Gucht: "Afstand, afstand, afstand, volgende drie weken zijn cruciaal" (05/03/2021 - VRT NWS)

Viroloog Steven Van Gucht en infectiologe Erika Vlieghe benadrukken dat we ook bij buitenactiviteiten afstand moeten blijven houden. De volgende drie weken worden cruciaal om de cijfers in de hand te houden. [naar artikel]

3. LIVE. Ontgoochelende eerste helft, defensief Atlético gooit wedstrijd op slot (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Arena Nationala, Boekarest (21u) • Ref: Felix Brych (DUI) • Heenmatch achtste finales Champions League • Yannick Carrasco is geblesseerd [naar artikel]

4. AA Gent neemt in tweede helft vlot afstand van Standard en neemt perfecte start in Europe play-offs (29/03/2024 - Het Belang van Limburg)

De Play-offs zijn begonnen, zij het dan wel de minder opwindend Europe Play-offs. Daarin blijft AA Gent ook na dit weekend op een barrageplaats staan. In eigen huis werd Standard over de knie gelegd: 5-1 én vierde 16-jarig talent Mokio zijn debuut. [naar artikel]

5. De perfecte 9 op 9: Nederland neemt na stroeve eerste helft afstand van Noord-Macedonië (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een perfecte 9 op 9 voor Oranje. Na een best lastige eerste maar makkelijkere tweede helft won Nederland met 0-3 van het uitgeschakelde Noord-Macedonië. Depay en Wijnaldum (2x) waren de doelpuntenmakers in de Johan Cruijff ArenA. [naar artikel]

6. Perfecte 9 op 9: Nederland neemt na stroeve eerste helft afstand van Noord-Macedonië (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. Real zet 2022 in met valse noot: Hazard speelt één helft maar kan tweede nederlaag niet verhinderen na defensief geblunder (02/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een start van 2022 in mineur voor een matig Real Madrid. De leider uit La Liga heeft tegen Getafe haar tweede nederlaag van het seizoen geleden na vroeg geblunder. Eden Hazard viel aan de rust in en toonde zich ook, maar kon het verlies niet meer afwenden. 1-0. [naar artikel]

8. VIDEO. Moeskroen neemt met dank aan Leye in tweede helft afstand van Cercle (14/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Moeskroen ging in play-off 2 met 0-3 winnen bij Cercle Brugge. De Belder leek al vroeg de score te openen voor de thuisploeg, maar de goal werd... [naar artikel]

9. LIVE. Tweede helft afgetrapt, neemt Club na rust afstand van OH Leuven? (24/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 10 • Aftrap: 20u45 • Het King Power at Den Dreef Stadion [naar artikel]

10. Barcelona neemt in tweede helft afstand van Kiev en zit in achtste finales (24/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na Chelsea en Sevilla heeft ook FC Barcelona zich geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. Een Messi-loos en jeugdig Barça nam in de tweede helft afstand van Dynamo Kiev: 0-4 en 12 op 12. [naar artikel]