Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Zoveel Vlaamse vrouwen vinden zichzelf te dik (maar dat is nergens voor nodig)

31/10/2017 - 11:50
"Vlaamse vrouwen zijn niet gelukkig met hun lichaam. Maar liefst 77 procent vindt zichzelf ‘te dik’, een kwart van hen zelfs ‘veel te dik’. En dat terwijl de meesten een normaal BMI hebben. Dat blijkt uit een enquête van weekblad Flair waaraan in totaal 3.490 dames meewerkten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zoveel Vlaamse vrouwen vinden zichzelf te dik (maar dat is nergens voor nodig) (31/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Vlaamse vrouwen zijn niet gelukkig met hun lichaam. Maar liefst 77 procent vindt zichzelf ‘te dik’, een kwart van hen zelfs ‘veel te dik’. En dat terwijl de meesten een normaal BMI hebben. Dat blijkt uit een enquête van weekblad Flair waaraan in totaal 3.490 dames meewerkten. [naar artikel]


2. ‘Mijn oplossing: nergens een compromis, nergens verschil. Niet in taal, niet in mannen- of vrouwenvoetbal. Mannen en vrouwen op één en hetzelfde veld’ (08/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


3. Niet eerder in zijn leven was Charles Michel zoveel Belg, zoveel leider, zoveel attractie (20/12/2018 - De Morgen)

Dissidentie mag ook. Onder die vlag vaart Hugo Camps op donderdag. [naar artikel]


4. Zoveel momblogs, zoveel opvoedingsboeken, en toch zoveel stress bij ouders. Wat is er aan de hand? (27/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Hamsteren is nergens voor nodig: “Dit is massapsychologie die nergens op gebaseerd is” (03/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Supermarkten hebben afgelopen weekend iets beter geboerd. Het einde van de krokusvakantie en het einde van de maand zaten daar voor iets tussen,... [naar artikel]


6. COLUMN. Goede raad voor 2023. “Niets helpt / doe niets. Nergens is vrede / wees nergens. Niemand is volmaakt / wees niemand” (Freek de Jonge) (30/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

2023 dient zich niet aan als een lachertje, maar columnist Jan Segers doet 2022 uitgeleide met woorden van hoop en veerkracht, ontleend aan cabaretier Freek de Jonge: “Niets helpt / doe niets / Nergens is vrede / wees nergens / Niemand is volmaakt / wees niemand” [naar artikel]


7. Millennial vrouwen hebben 2 keer zoveel seks als oudere generaties maar de helft zoveel orgasmes (21/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag, 21 april, wordt in Groot-Brittannië Sexual Happiness Day gevierd. Naar aanleiding van die dag deed speeltjesfabricant Lovehoney onderzoek... [naar artikel]


8. Op stap met tien Vlaamse kunstenaars die het willen maken in New York: ‘Hier kom je nergens met Vlaamse bescheidenheid’ (14/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Vlaamse regering worstelt met zichzelf: Vlaanderen moest “boven zichzelf uitstijgen”, maar voorlopig sputtert de besparingsmotor heftig (19/12/2019 - Express)

Terwijl het federale niveau op zoek is naar een regering die in de verste verte niet te zien is, worstelt de Vlaamse regering met haar verhaal. Flashback: “Ik wil vandaag iedereen oproepen om het negativisme achter ons te laten. Ik wil Vlaanderen vandaag een concreet aanbod doen. Ik stel voor dat we samen een verhaal […] The post Vlaamse regering worstelt met zichzelf: Vlaanderen moest “boven zichzelf uitstijgen”, maar voorlopig sputtert de besparingsmotor heftig appeared first on Business AM. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!