04/11/2017 - 17:26
"Een fase die we zeker niet mogen laten passeren uit de eerste helft in Borussia Mönchengladbach - Mainz. De bezoekers waren al op een..."

1. Hilarische beelden: Duitse doelman vergeet heel even waar de bal is en komt met de schrik vrij. Assist Hazard levert gelijkspel op (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een fase die we zeker niet mogen laten passeren uit de eerste helft in Borussia Mönchengladbach - Mainz. De bezoekers waren al op een... [naar artikel]

2. Hilarische beelden: Duitse doelman vergeet heel even waar de bal is en komt met de schrik vrij (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. Vergeet 'South Park', Qmusic maakt hilarische animatiereeks over Rode Duivels (01/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Qmusic lanceert vandaag een nieuwe, vijfdelige satirische online animatiereeks – op South Park geïnspireerd - over de avonturen van de Rode Duivels... [naar artikel]

4. Hilarische taferelen in Tanzania: doelman gaat op lachwekkende wijze in de fout, het gevolg is vrijwel ongezien (04/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Voetbal in Tanzania. Het is eens iets anders. Onderstaand fragment willen we jullie dan ook niet onthouden. De keeper daagde namelijk de spits uit,... [naar artikel]

5. AS Roma rondt eindelijk transfer van Justin Kluivert af ( en stelt doelman voor met hilarische fotoshop) (22/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

AS Roma heeft de Nederlandse linkerflankaanvaller Justin Kluivert aangetrokken. Dat meldt de Italiaanse club vrijdag op zijn website. De 19-jarige zoon van oud-spits Patrick Kluivert komt over van Ajax en ondertekende een contract voor vijf jaar bij de “Giallorossi”. [naar artikel]

6. Thibaut Courtois blijft strijdvaardig na gelijkspel tegen Manchester City: “Al bij al is een gelijkspel zeker niet slecht” (09/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Thibaut Courtois liet tegen Manchester City nog maar eens zien waarom hij ‘El Muro’ genoemd wordt in Spanje. Onze landgenoot haalde enkele gemaakte doelpunten uit zijn doel, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven op een schot van Kevin De Bruyne. “Al ging daar wel een penaltyfout aan vooraf”, verklaarde de doelman van Real Madrid. [naar artikel]

7. Servische bondscoach na gelijkspel tegen Rode Duivels: “We verdienden misschien wel een gelijkspel” (16/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Dragan Stojkovic, de bondscoach van Servië, had veel goede dingen gezien in de vriendschappelijke interland van woensdag, in Leuven tegen de Rode Duivels. De Serviërs verloren met 1-0. “Maar we verdienden misschien wel een gelijkspel”, vond Stojkovic. [naar artikel]

8. AA Gent vergeet het af te maken en blijft steken op gelijkspel tegen Partizan Belgrado (04/11/2021 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft in eigen huis 1-1 gelijkgespeeld tegen Partizan Belgrado. De Buffalo’s waren de betere ploeg en zagen in de eerste helft twee doelpunten afgekeurd worden. Een knap afstandsschot van Urosevic (ex-OHL) bracht de thuisploeg in de tweede helft in moeilijke papieren, maar Gent knokte terug. Tissoudali maakte de verdiende gelijkmaker. Gent blijft zo leider in groep B in de Conference League. [naar artikel]

9. Cercle vergeet zichzelf te belonen na sterke eerste helft en blijft tegen Zulte Waregem steken op een gelijkspel (27/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge en Zulte Waregem hebben zaterdagavond 1-1 gelijkgespeeld. Cercle startte furieus en kwam meer dan verdiend op voorsprong na een goal van Ueda, maar met een lage schuiver zorgde Rommens al snel voor de gelijkmaker. Nadien verwaterde de partij en kon geen van beide ploegen het laken uiteindelijk naar zich toe trekken. [naar artikel]