LIVE: Gazzaniga voorkomt met knappe parade achterstand voor Spurs, zien we wel goals in tweede helft?

05/11/2017 - 14:05
"Elfde speeldag Premier League Vertonghen en Dembélé tegen rode lantaarn, Alderweireld ontbreekt door blessure"

1. LIVE: Gazzaniga voorkomt met knappe parade achterstand voor Spurs, rusten bij 0-0 (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Elfde speeldag Premier League Vertonghen en Dembélé tegen rode lantaarn, Alderweireld ontbreekt door blessure [naar artikel]

2. LIVE: Gazzaniga voorkomt met knappe parade achterstand voor Spurs tegen Crystal Palace (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. Tottenham neemt doelman Paulo Gazzaniga over van Southampton (23/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft de selectie versterkt met de Argentijnse goalie Paulo Gazzaniga. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot 2022, zo laten de Spurs woensdag weten. [naar artikel]

4. LIVE. Scoren de Red Panthers nog wat extra goals in de tweede helft? (19/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Panthers kijken vanavond Rusland in de ogen voor hun tweede wedstrijd op het EK hockey. Kunnen onze hockeyvrouwen winnen na de knappe 1-1... [naar artikel]

5. Rollercoaster in het Guldensporenstadion (03/09/2018 - De Morgen)

Zes goals in de tweede helft. Alweer een gemiste strafschop voor Racing Genk en twee knappe goals van Ilombé Mboyo. De wedstrijd die niemand verdiende te verliezen eindigde op 3-3. [naar artikel]

6. LIVE. Courtois voorkomt gelijkmaker met knappe parade (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u45 • Estadio de Balaídos • Twaalfde speeldag La Liga • Geplaagde Real haalde zwaar uit in Plzen (0-5) [naar artikel]

7. Waasland-Beveren houdt een punt thuis tegen Mechelen na knappe remonte (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar op de Freethiel. Waasland-Beveren hield KV Mechelen in bedwang. De thuisploeg vocht terug na een 0-2-achterstand en pakt zo een puntje in de degradatiestrijd. Faucher was de held met twee goals in de tweede helft. [naar artikel]

8. Beerschot klopt Jong Genk na knappe comeback in de tweede helft (07/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot behoudt zijn perfect rapport op verplaatsing. Het zag er nochtans niet zo naar uit bij een vermijdbare achterstand, maar Reyners en Nzita zorgden met hun goals alsnog voor een verdiende comeback tegen Jong Genk: 1-2. [naar artikel]

9. LIVE. Wat doen Spurs in tweede helft aan 1-0-achterstand bij Burnley? (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Premier League • Aftrap: 18u30 • Turf Moor • Tottenham staat zevende, Burnley negende [naar artikel]

10. Flint Waleson neemt met Kortrijk Spurs revanche tegen Den Helder in match met twee gezichten: “Pas aan de rust wakker geworden” (09/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Kortrijk Spurs kreeg vrijdagavond thuis tegen Den Helder direct de kans om de 82-73-nederlaag van vorige week in Nederland uit te wissen. Dat lukte ook, vooral dankzij een knappe tweede helft: 87-61. [naar artikel]

11. LIVE. Intense tweede helft op Newcastle. Niemand minder dan Jan Vertonghen bracht de Spurs op voorsprong in de eerste helft (11/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eerste speeldag voor Vertonghen, Dembélé en Alderweireld in de Premier League. Met de Spurs trekken ze naar het Noorden, naar Newcastle United. Een... [naar artikel]

12. LIVE. Tweede helft afgetrapt, krijgen we nu wel goals te zien? (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 11 • Aftrap: 18u15 • Sclessin [naar artikel]

13. LIVE: Spurs ontsnappen aan penalty na vreemd ingrijpen van doelman Gazzaniga (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVE. Rusten bij 1-1 in Londen, Lacazette en Son zorgden voor de knappe goals (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Alderweireld in basis • Krijgt ook Vertonghen speelminuten? • Zowel Spurs als Arsenal liggen uit CL-race • Tottenham Hotspur Stadium [naar artikel]

15. LIVE BAYERN-PSG (ook op VTM 2). Rusten geblazen na evenwichtige eerste helft, De Ligt houdt Bayern overeind (08/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bayern München en PSG nemen het momenteel tegen elkaar op in de 1/8ste finales van de Champions League. PSG moet een achterstand uit de heenwedstrijd goed maken, maar in de eerste helft vielen geen goals. Volg de tweede periode straks op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

16. LIVE. Barça op voorsprong na heerlijke aanval afgerond door Coutinho, Courtois voorkomt met prima parade al dubbele achterstand voor Real (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Tiende speeldag La Liga • Aftrap: 16u15 • Camp Nou • Barcelona zonder Messi, Courtois speelt eerste Clásico [naar artikel]

17. STVV overklast Waasland-Beveren met 4 goals in de tweede helft (17/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wat niet lukte in de eerste helft, ging weergaloos in de tweede. Bamba en Boli weten elk met twee goals de kanaries te verlossen. [naar artikel]

18. Zenit maakt in het slotkwartier drie goals achterstand ongedaan (15/09/2016 - Sporza)

Maccabi Tel Aviv ging een knappe driepunter tegemoet, maar dat was buiten de waard gerekend. Het Zenit van Witsel en Lombaerts pleegde een coup na een 3-0-achterstand. [naar artikel]

19. LIVE LEIPZIG-MAN CITY. Daar is Openda! Rode Duivel slaat meteen na rust toe met knappe gelijkmaker (04/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Leipzig en Manchester City kijken elkaar vanavond in de ogen op de tweede speeldag van de Champions League. De thuisploeg - met Openda in de basis - kwam na 25 minuten al op achterstand door een doelpunt van Phil Foden. In de tweede helft kon Openda al snel gelijk maken. [naar artikel]

20. LIVE. De bordjes hangen weer gelijk! Mainz haalt 2-0-achterstand op met twee knappe goals (17/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ook voor Sebastiaan Bornauw, doorgaans titularis bij middenmoter FC Köln, en Birger Verstraete gaat de Bundesliga weer van start. Zij nemen het op... [naar artikel]

21. LIVE WESTERLO-STANDARD. Geen 3-0: VAR voorkomt erger voor slecht verdedigende Rouches (20/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

In het Kuipje ontvangt Westerlo Standard. De Rouches moeten winnen om een waterkansje te behouden op een Europees ticket, maar staan op achterstand na goals van De Cuyper en Nene. [naar artikel]

22. Knappe goals van Jonas Meeus doen Lindelhoeven dromen van titel (24/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Een volwassen Lindelhoeven (tweede provinciale B) behaalde een 2-0 zege tegen THES B. Jonas Meeus, die twee knappe goals maakte, was andermaal de uitblinker bij de leider. [naar artikel]

23. LIVE. Ajax is groepswinnaar en Haller zet record neer - Dortmund kijkt tegen dubbele achterstand aan in Portugal (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ajax is groepswinnaar na een 1-2-overwinning in Besiktas. De Amsterdammers zetten een scheve situatie recht in de tweede helft dankzij twee goals van Haller, die een nieuw record op z’n naam heeft. Vanavond speelt Borussia Dortmund, zonder de met corona besmette Thorgan Hazard, op bezoek bij Sporting. Beide teams hebben 6 op 12 en strijden om de tweede plek. Volg hun duel hieronder LIVE! [naar artikel]

24. LIVE. Mourinho en Spurs schrijven geschiedenis: Man U slikt voor het eerst 4 goals in één helft op Old Trafford (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 4 • Old Trafford • Tottenham pakte al 4 op 9, United 3 op 9 [naar artikel]

25. LIVE GENK-UNION. Wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Genk en Union zijn er weer aan begonnen in de Cegeka Arena. Het staat 1-1 na goals van McKenzie en Boniface. Volg de tweede helft op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]