LIVE. Wat doen Spurs in tweede helft aan 1-0-achterstand bij Burnley?

07/03/2020 - 19:38
"• 29ste speeldag Premier League • Aftrap: 18u30 • Turf Moor • Tottenham staat zevende, Burnley negende"

1. LIVE. Wat doen Spurs in tweede helft aan 1-0-achterstand bij Burnley? (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Premier League • Aftrap: 18u30 • Turf Moor • Tottenham staat zevende, Burnley negende [naar artikel]

2. LIVE BURNLEY-CRYSTAL PALACE. Balen voor Kompany: Burnley op achterstand ondanks sterke eerste helft (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na 4 op 30 en de bekerexit tegen Everton neemt de druk op Vincent Kompany bij Burnley onvermijdelijk toe. Een zege tegen Crystal Palace zou voor wat meer ademruimte zorgen. Volg de wedstrijd in onze liveblog. [naar artikel]

3. LIVE: Gazzaniga voorkomt met knappe parade achterstand voor Spurs, zien we wel goals in tweede helft? (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Elfde speeldag Premier League Vertonghen en Dembélé tegen rode lantaarn, Alderweireld ontbreekt door blessure [naar artikel]

4. LIVEBLOG MAN UTD-BURNLEY. Ook in de tweede helft heeft Man Utd moeite met enthousiast Burnley (27/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het kan nog voor Vincent Kompany. Of toch op papier. In de Premier League strijden nog drie ploegen om het behoud en Burnley is er daar een van. Zo zegt Kompany: “We blijven vechten.” [naar artikel]

5. LIVE. Intense tweede helft op Newcastle. Niemand minder dan Jan Vertonghen bracht de Spurs op voorsprong in de eerste helft (11/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eerste speeldag voor Vertonghen, Dembélé en Alderweireld in de Premier League. Met de Spurs trekken ze naar het Noorden, naar Newcastle United. Een... [naar artikel]

6. LIVEBLOG BURNLEY-FULHAM. Einde van slechte eerste helft voor thuisploeg, Kompany en co op dubbele achterstand (03/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de 3-1-nederlaag woensdag bij Manchester City, staat er een pak meer druk op de confrontatie van Burnley tegen Fulham. Tegen de Londenaars zijn de Clarets haast opnieuw verplicht om te winnen, willen ze de strijd om degradatie nog enigszins spannend houden. Na slechts 20 minuten stond het al 0-2. Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

7. LIVE. Son scoort dan toch winner Spurs na gelijkmaker Bale, nieuwe Spurs-coach (29) kiest voor Alderweireld (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 33 • Ref: David Coote • Ryan Mason coacht Spurs na ontslag Mourinho [naar artikel]

8. Recordman Kane scoort alwéér hattrick en helpt Spurs zo aan deugddoende uitzege tegen Burnley (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Tottenham heeft de rug kunnen rechten na de pijnlijke nederlaag tegen Manchester City. De Spurs gingen met 0-3 winnen tegen een mak Burnley en... [naar artikel]

9. LIVE (16u). Hoe presteren de Spurs-Belgen tegen Burnley? (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur - Burnley • Wembley Stadium • Aftrap: 16u • De Spurs grepen dinsdag op de valreep een ticket voor de 1/8ste finales van de CL [naar artikel]

10. LIVE. Spurs pakken uit met turbostart: Kane en Moura meppen Burnley al na tien minuten KO (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)