Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Fan van rode wijn of chocolade? Goed nieuws: het helpt je om er jonger uit te zien

10/11/2017 - 20:33
"Rode wijn en chocolade is niet langer enkel een ‘guilty pleasure’, het heeft ook zo zijn voordelen. Onderzoekers van de universiteiten van Exeter en Brighton hebben immers ontdekt dat er een stof in de drank en de zoetigheid aanwezig is, die veroudering van de huid tegengaat."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Fan van rode wijn of chocolade? Goed nieuws: het helpt je om er jonger uit te zien (10/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Rode wijn en chocolade is niet langer enkel een ‘guilty pleasure’, het heeft ook zo zijn voordelen. Onderzoekers van de universiteiten van Exeter en Brighton hebben immers ontdekt dat er een stof in de drank en de zoetigheid aanwezig is, die veroudering van de huid tegengaat. [naar artikel]


2. De ideale namiddagsnack: kebab met chocolade. Veel chocolade. (26/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niets dat de sleur van de werkdag zo succesvol doorbreekt en je nieuwe energie geeft als een smakelijke namiddagsnack. Sommigen zweren bij rauwe [naar artikel]


3. [VIDEO] - "Belgische chocolade" niet altijd Belgisch en niet altijd chocolade (09/02/2017 - De Redactie)

De komende dagen vindt in Brussel het chocoladesalon plaats. Maar een bezoekje aan de vele chocoladewinkels in de buurt van de Brusselse Grote Markt leert dat een bescherming van het label "Belgische chocolade"dringend nodig is. [naar artikel]


4. België land van chocolade, maar deze landen exporteren meer chocolade dan wij (14/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

België heeft vorig jaar 250.000 ton chocolade en chocoladerepen uitgevoerd, waarmee ons land in Europa goed is voor de derde plaats, na Duitsland [naar artikel]


5. Chocolade is gezond, maar dan wel de pure chocolade én in combinatie met sport (08/01/2018 - VRT NWS)

Chocolade, voor velen een gegeerd goedje waar ze maar moeilijk van af kunnen blijven. Ja, het bevat veel calorieën, verzadigde vetten en suikers, maar het is zo lekker, en bovendien ook nog eens gezond. Nieuw onderzoek aan de VUB zet die stelling nog wat meer kracht bij.   [naar artikel]


6. Octave experimenteert met chocolade, maar...: “Vol-au-vent geven we nooit met witte chocolade” (02/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Octave is het restaurant van Chocolate Nation op het Koningin Astridplein. Het eert Octave Callebaut, stichter van het gelijknamige chocoladebedrijf. De chefs van Octave gaan verder met zijn experimenten, want chocolade is voor hen een zoetje, maar ook een smaakmaker. [naar artikel]


7. Een boon voor chocolade: 'Weinig mensen kennen de ware geur van chocolade' (26/04/2020 - Knack)

Welke culinaire schatten heeft België te bieden? Van de Vlaamse velden tot de Ardeense bossen gaat Knack Weekend op zoek naar lekker lokaal. [naar artikel]


8. Wereld Chocolade Dag: steun cacaoboeren en kies voor (h)eerlijke chocolade (07/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Staat een dag zonder chocolade voor jou gelijk aan een slechte dag? Dan hebben we goed nieuws. Het is vandaag ‘Wereld Chocolade dag’, een dag... [naar artikel]


9. Chocolade eten zonder je schuldig te voelen? Het kan met deze suikerarme versie van Oostendse patissier: “Onze tabletten zijn de iPhones onder de chocolade” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Oostendse patissier en voedingsconsulent Vincent Bulteel lanceert met zijn bedrijf Inca’Cao, gevestigd in Wingene, een nieuwe soort suikerarme chocolade. De zoetstof die hij gebruikt, stelde hij zelf samen. “Het gaat om suikers die het lichaam zelf ook aanmaakt”, vertelt hij. Een uitvinding die elke chocoladeliefhebber alleen maar kan toejuichen... Maar is het ook lekker? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!