Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel belt Peppe Giacomazza dinsdagochtend even op na het ‘grote Italiaanse drama’ van maandagavond. Voor het eerst sinds 1958 gaan de azzurri niet naar het WK na gelijkspel tegen Zweden. [naar artikel]
In zijn nieuwste boek ‘Giro d’Italia’ deelt Peppe Giacomazza zestig gerechten uit de twintig Italiaanse regio’s. “Eenvoud is rijkdom. Ik wil laten zien dat je ook zonder truffel en bottarga verfijnd en lekker kan koken”, zegt de 45-jarige chef. [naar artikel]
Pesto is een onweerstaanbare smaakmaker, maar niet iedereen heeft de tijd om de smaakmaker zelf te maken. Kunnen kant-en-klare pesto’s uit de supermarkt even lekker smaken? We lieten de Italiaanse topchef Peppe Giacomazza 5 groene en 5 rode pesto’s uit de winkelrekken proeven om erachter te komen. Daarnaast deelt hij zijn ultieme pestorecept én extra tips om zelf een topversie op tafel te zetten. [naar artikel]
Het lijkt wel of Peppe Giacomazza (45) zich een nieuwe identiteit heeft aangemeten. Niet alleen is de Genkse topchef dertien kilo kwijtgespeeld met intermittent fasting, hij is ook veel rustiger geworden. “Er is veel gebeurd”, zegt hij. “Mijn grootouders zijn overleden en ze hebben papa zijn been moeten amputeren. Ik ben anders gaan leven, het was nodig.” [naar artikel]
Het lijkt wel of Peppe Giacomazza (45) zich een nieuwe identiteit heeft aangemeten. Niet alleen is de Genkse topchef dertien kilo kwijtgespeeld met intermittent fasting, hij is ook veel rustiger geworden. “Er is veel gebeurd”, zegt hij. “Mijn grootouders zijn overleden en ze hebben papa zijn been moeten amputeren. Ik ben anders gaan leven, het was nodig.” [naar artikel]
De Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg is vrijdagavond in het Leuvense King Power at Den Dreef Stadion in zijn vierde wedstrijd in WK-kwalificatiegroep 6 niet verder geraakt dan een 1-1 (rust: 0-0) gelijkspel tegen Portugal. Een kopbaldoelpunt van Tine De Caigny leek de Belgen in de blessuretijd de drie punten te bezorgen, maar de bezoeksters scoorden in een dolle slotfase nog tegen van op de stip. [naar artikel]
Enkele maanden geleden werd de hoes van de nieuwe Muse bij wijze van stunt geprojecteerd op de muren van het koninkijk paleis. Meteen goed voor verontwaardigde reacties in Laken en een hoop media-aandacht. Na de verpakking is nu ook de inhoud klaar. [naar artikel]
De tijd dat eten in een studentenrestaurant een zeker risico inhield, ligt gelukkig al decennia achter ons. Tegenwoordig vind je op de campussen grootkeukens aan brasserieniveau met menu’s aan belachelijk lage prijzen. Tijd om te proeven! Voor een keer draaien wij de rollen om voor chef-kok Peppe Giacomazza van het Genkse restaurant La Botte: hij ruilt zijn fornuis voor een tafeltje in de studentenrestaurants. [naar artikel]
De tijd dat eten in een studentenrestaurant een zeker risico inhield, ligt gelukkig al decennia achter ons. Tegenwoordig vind je op de campussen grootkeukens aan brasserieniveau met menu’s aan belachelijk lage prijzen. Tijd om te proeven! Voor een keer draaien wij de rollen om voor chef-kok Peppe Giacomazza van het Genkse restaurant La Botte: hij ruilt zijn fornuis voor een tafeltje in de studentenrestaurants. [naar artikel]
Een warme man die niet altijd gelukkig was in zijn leven. Zo omschrijft Njam-tv-kok Peppe Giacomazza de wereldberoemde Italiaanse kok Antonio Carluccio, die vandaag overleed. "Ik heb hem drie dagen geleden nog gehoord." [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.