Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Peppe na WK-uitschakeling Italië: “Een echt drama”

14/11/2017 - 08:56
"Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel belt Peppe Giacomazza dinsdagochtend even op na het ‘grote Italiaanse drama’ van maandagavond. Voor het eerst sinds 1958 gaan de azzurri niet naar het WK na gelijkspel tegen Zweden. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Peppe na WK-uitschakeling Italië: “Een echt drama” (14/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel belt Peppe Giacomazza dinsdagochtend even op na het ‘grote Italiaanse drama’ van maandagavond. Voor het eerst sinds 1958 gaan de azzurri niet naar het WK na gelijkspel tegen Zweden. [naar artikel]


2. Peppe leert ons eenvoudig Italiaans koken in nieuw boek: “Italië is meer dan pizza margherita” (15/09/2022 - Het Belang van Limburg)

In zijn nieuwste boek ‘Giro d’Italia’ deelt Peppe Giacomazza zestig gerechten uit de twintig Italiaanse regio’s. “Eenvoud is rijkdom. Ik wil laten zien dat je ook zonder truffel en bottarga verfijnd en lekker kan koken”, zegt de 45-jarige chef. [naar artikel]


3. Italiaanse chef Peppe Giacomazza proeft 10 kant-en-klare pesto’s en deelt lage scores uit: “Deze heeft een uitgesproken melksmaak, echt niet lekker” (25/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Pesto is een onweerstaanbare smaakmaker, maar niet iedereen heeft de tijd om de smaakmaker zelf te maken. Kunnen kant-en-klare pesto’s uit de supermarkt even lekker smaken? We lieten de Italiaanse topchef Peppe Giacomazza 5 groene en 5 rode pesto’s uit de winkelrekken proeven om erachter te komen. Daarnaast deelt hij zijn ultieme pestorecept én extra tips om zelf een topversie op tafel te zetten. [naar artikel]


4. Peppe Giacomazza gooide zijn leven over een andere boeg: “Het kon zo echt niet verder” (25/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Het lijkt wel of Peppe Giacomazza (45) zich een nieuwe identiteit heeft aangemeten. Niet alleen is de Genkse topchef dertien kilo kwijtgespeeld met intermittent fasting, hij is ook veel rustiger geworden. “Er is veel gebeurd”, zegt hij. “Mijn grootouders zijn overleden en ze hebben papa zijn been moeten amputeren. Ik ben anders gaan leven, het was nodig.” [naar artikel]


5. Topchef Peppe Giacomazza gooide zijn leven over een andere boeg: “Het kon zo echt niet verder” (26/10/2023 - Het Nieuwsblad)

Het lijkt wel of Peppe Giacomazza (45) zich een nieuwe identiteit heeft aangemeten. Niet alleen is de Genkse topchef dertien kilo kwijtgespeeld met intermittent fasting, hij is ook veel rustiger geworden. “Er is veel gebeurd”, zegt hij. “Mijn grootouders zijn overleden en ze hebben papa zijn been moeten amputeren. Ik ben anders gaan leven, het was nodig.” [naar artikel]


6. Drama, drama en nog eens drama: Red Flames laten dure punten liggen in WK-kwalificatiecampagne na dol slot (06/04/2018 - Het Belang van Limburg)

De Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg is vrijdagavond in het Leuvense King Power at Den Dreef Stadion in zijn vierde wedstrijd in WK-kwalificatiegroep 6 niet verder geraakt dan een 1-1 (rust: 0-0) gelijkspel tegen Portugal. Een kopbaldoelpunt van Tine De Caigny leek de Belgen in de blessuretijd de drie punten te bezorgen, maar de bezoeksters scoorden in een dolle slotfase nog tegen van op de stip. [naar artikel]


7. Drama Drama Drama (10/04/2019 - De Morgen)

Enkele maanden geleden werd de hoes van de nieuwe Muse bij wijze van stunt geprojecteerd op de muren van het koninkijk paleis. Meteen goed voor verontwaardigde reacties in Laken en een hoop media-aandacht. Na de verpakking is nu ook de inhoud klaar. [naar artikel]


8. Student @ Limburg: Peppe proeft studentenkost (09/03/2017 - Het Belang van Limburg)

De tijd dat eten in een studentenrestaurant een zeker risico inhield, ligt gelukkig al decennia achter ons. Tegenwoordig vind je op de campussen grootkeukens aan brasserieniveau met menu’s aan belachelijk lage prijzen. Tijd om te proeven! Voor een keer draaien wij de rollen om voor chef-kok Peppe Giacomazza van het Genkse restaurant La Botte: hij ruilt zijn fornuis voor een tafeltje in de studentenrestaurants. [naar artikel]


9. VIDEO. Topchef Peppe proeft studentenkost PXL, UCLL en UHasselt (09/03/2017 - Het Belang van Limburg)

De tijd dat eten in een studentenrestaurant een zeker risico inhield, ligt gelukkig al decennia achter ons. Tegenwoordig vind je op de campussen grootkeukens aan brasserieniveau met menu’s aan belachelijk lage prijzen. Tijd om te proeven! Voor een keer draaien wij de rollen om voor chef-kok Peppe Giacomazza van het Genkse restaurant La Botte: hij ruilt zijn fornuis voor een tafeltje in de studentenrestaurants. [naar artikel]


10. Peppe Giacomazza: "Carluccio drie dagen geleden nog gehoord, we gingen samen kerst vieren" (08/11/2017 - VRT NWS)

Een warme man die niet altijd gelukkig was in zijn leven. Zo omschrijft Njam-tv-kok Peppe Giacomazza de wereldberoemde Italiaanse kok Antonio Carluccio, die vandaag overleed. "Ik heb hem drie dagen geleden nog gehoord." [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!