Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Thorgan Hazard start tegen Japan: bekijk hier de opstelling van de Rode Duivels

14/11/2017 - 19:56
"Zal verwacht heeft bondscoach Roberto Martinez de basisopstelling van de Rode Duivels voor de oefeninterland tegen Japan een beetje door elkaar geschud in vergelijking met de wedstrijd tegen Mexico van afgelopen vrijdag. Simon Mignolet, Chris­tian Kabasele, Thorgan Hazard en Jan Vertonghen komen in de basis. Dat betekent dat Courtois, Boyata, Eden Hazard en Ciman op de bank starten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Thorgan Hazard start tegen Japan: bekijk hier de opstelling van de Rode Duivels (14/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Zal verwacht heeft bondscoach Roberto Martinez de basisopstelling van de Rode Duivels voor de oefeninterland tegen Japan een beetje door elkaar geschud in vergelijking met de wedstrijd tegen Mexico van afgelopen vrijdag. Simon Mignolet, Chris­tian Kabasele, Thorgan Hazard en Jan Vertonghen komen in de basis. Dat betekent dat Courtois, Boyata, Eden Hazard en Ciman op de bank starten. [naar artikel]


2. Live - ‘Geen Lukaku, wel Thorgan Hazard, Meunier en Onana: dit is de opstelling van de Rode Duivels’ (27/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - België-Marokko. Martínez verrast met opstelling: Meunier, Onana en Thorgan Hazard in de basis, Lukaku op de bank (27/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Martínez verrast met opstelling: Meunier, Onana en Thorgan Hazard in de basis, Lukaku op de bank (27/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. De verwachte opstelling van de Rode Duivels tegen Portugal: Eden Hazard krijgt voorkeur op Carrasco, defensie vol ervaring (27/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Vanavond om 21u is het zover: dan moeten de Rode Duivels laten zien dat het menens is met Europese titelambities. Tegen regerend Europees kampioen Portugal belooft dat geen sinecure te worden, maar bondscoach Roberto Martinez kan op de langdurig geblesseerde Castagen na wel op iederen rekenen. [naar artikel]


6. De vermoedelijke opstelling van de Rode Duivels: met Kevin De Bruyne, zonder Eden Hazard (02/07/2021 - Gazet van Antwerpen)

Roberto Martinez wilde nog altijd geen uitsluitsel geven over de paraatheid van Kevin De Bruyne (enkel) en Eden Hazard (hamstring). Wij zetten De Bruyne echter in de vermoedelijke basiself, Hazard niet. [naar artikel]


7. De verrassende opstelling van de Rode Duivels: met De Bruyne en Doku, zonder Eden Hazard (02/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Roberto Martinez wilde vooraf geen uitsluitsel geven over de paraatheid van Kevin De Bruyne (enkel) en Eden Hazard (hamstring). Die eerste geraakte wel fit en start in de basis. Eden Hazard zit in de tribune. Jérémy Doku begint in zijn plaats in de basis, ten koste van Yannick Carrasco. [naar artikel]


8. Live - Opstelling Rode Duivels tegen Kroatië bekend: Trossard en Merten starten, Hazard en Lukaku op de bank (01/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. LIVE RODE DUIVELS. Wie in de plek van Onana? Dit is de vermoedelijke opstelling - Duivels amuseren zich rot met tafeltennis (16/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu de EK-kwalificatie veilig is gesteld, gaan de Rode Duivels vanavond op zoek naar groepswinst. Bij een zege tegen Zweden is België altijd zeker van de eerste plaats. U kan de aanloop naar de match en de wedstrijd zelf op de voet volgen in onze liveblog. De partij is deze avond ook LIVE te bekijken op VTM! [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!