Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Wedden dat dit gerecht het hoogtepunt van je wildseizoen wordt? Ambachtelijke everzwijnragout en pommes duchesse

16/11/2017 - 12:02
"Doe ons aan een wildgerecht als dit denken en het water komt ons instant in de mond. De everzwijnragout is een smaakbom, de porto maakt van de jus..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Wedden dat dit gerecht het hoogtepunt van je wildseizoen wordt? Ambachtelijke everzwijnragout en pommes duchesse (16/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Doe ons aan een wildgerecht als dit denken en het water komt ons instant in de mond. De everzwijnragout is een smaakbom, de porto maakt van de jus... [naar artikel]


2. Liefhebber van wild en bier? Deze everzwijnragout met saus van bruine Petrus is verslavend (21/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wild met bier combineren zit in de culinaire wereld stevig in de lift. Het is dan ook zowat het meest perfecte huwelijk ooit, naar onze bescheiden... [naar artikel]


3. In welke supermarkt vind je de beste pommes duchesse? Wij deden de test (14/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Topchef Geert Van Hecke van sterrenrestaurant Zet’joe in Brugge proeft negen keer pommes duchesse, ofte hertoginnenaardappelen, uit het diepvriesvak van de supermarkt. Hij gaat op zoek naar een lekkere volle aardappelsmaak in een mooi torentje – maar dat feestje gaat niet altijd door. [naar artikel]


4. Sterrenchef Geert Van Hecke test pommes duchesse, maar de A-merken vallen door de mand: “Het prijsverschil proef ik hier niet” (20/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Of je nu vlees, vis of vegetarisch eet, een pomme duchesseke past er met de eindejaarsfeesten altijd bij. Sterrenchef Geert Van Hecke van restaurant Zet’joe in Brugge gooide er voor ons acht in de frietpot: zes supermarktmerken én ook nog die van Belviva en McCain. Hij heeft alvast goed nieuws voor onze portefeuille: “De duurste zijn daarom niet de beste.” [naar artikel]


5. Open het wildseizoen in stijl! Hinderollade met in champagne geroosterde pastinaak (02/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

De hele lente en zomer dromen we ervan, en nu is het eindelijk zover: het wildseizoen is geopend! En omdat dat gevierd moet worden, halen we er... [naar artikel]


6. Het wildseizoen is geopend! Geen betere manier om het te vieren dan met everzwijn-parmentier (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Everzwijn-wat? Wel, mijnheer Parmentier maakte er in de 18de eeuw zijn missie van om de aardappel populair te maken bij de Frankse bevolking. Tot... [naar artikel]


7. Drukke tijden voor wildhandelaar Willy uit Bekkevoort, want wildseizoen begonnen  (14/10/2020 - VRT NWS)

Het worden drukke weken voor de wildverwerkingsbedrijven, want het wildseizoen is begonnen. Ook wildhandelaar Willy Buvens uit Bekkevoort levert nu volop wild aan supermarkten en restaurants. Naast het wild dat in België wordt geschoten, komt 80 procent uit het buitenland om aan de vraag te kunnen voldoen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!