Anderlecht boekt gevleide zege op het veld van Moeskroen

18/11/2017 - 19:52
"Anderlecht heeft vanavond met 1-2 gewonnen op het veld van Moeskroen. Anderlecht kwam op slag van rust op voorsprong via Bruno, maar Govea bracht..."

1. Anderlecht boekt gevleide zege op het veld van Moeskroen (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft vanavond met 1-2 gewonnen op het veld van Moeskroen. Anderlecht kwam op slag van rust op voorsprong via Bruno, maar Govea bracht... [naar artikel]

2. Doelpunt van Vossen levert Zulte Waregem gevleide zege op tegen Moeskroen, 9 op 9 voor Essevee (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem is ook aan 2021 begonnen met een overwinning. Essevee hield vanavond de punten thuis tegen Moeskroen, dat wel meer had verdiend. Jelle Vossen scoorde de enige goal van de match en Zulte Waregem pakt 9 op 9. [naar artikel]

3. Essevee boekt gevleide zege, Cercle Brugge blijft na zure penaltymisser achter met 0 op 18 (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Gouden driepunter voor Zulte Waregem. In een wedstrijd die Cercle Brugge op basis van de kansen altijd had moeten winnen, trokken de mannen van Dury toch aan het langste eind. Dompé scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. In een dolle slotfase miste Hoggas een penalty. [naar artikel]

4. CHALLENGER PRO LEAGUE. Beveren boekt gevleide zege tegen Beerschot, Dender troeft Deinze af (10/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

SK Beveren heeft met 0-1 gewonnen van Beerschot op de derde speeldag van de play-offs om promotie in de Challenger Pro League. Door de nipte overwinning heeft Beveren voorlopig evenveel punten als leider RWDM. [naar artikel]

5. Beveren boekt gevleide zege tegen Beerschot, Dender troeft Deinze af (11/03/2023 - Het Belang van Limburg)

6. Raphaël Varane bezorgt Manchester United gevleide zege tegen Wolverhampton met Fabio Silva (ex-Anderlecht) als gretige invaller (14/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft het nieuwe seizoen met een zege ingezet. Het kende thuis tegen Wolverhampton een moeilijke avond en lag eigenlijk de hele wedstrijd onder, maar trok finaal toch aan het langste eind: 1-0. [naar artikel]

7. Lierse boekt gevleide overwinning in Westerlo (met dank aan Yagan en doelhout) (28/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagavond stond de Antwerpse derby Westerlo-Lierse op het programma in Eerste Klasse B. De bezoekers kwamen al snel op voorsprong via Yagan. De Kemphanen deden er quasi alles aan om de bordjes weer in evenwicht te brengen, maar het doelhout bracht tweemaal redding voor de Pallieters. Door de overwinning wipt Lierse over Westerlo naar de zesde stek in het klassement. [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – Anderlecht boekt nipte zege in Moeskroen (18/11/2017 - Metro)

Anderlecht heeft zaterdagavond op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League met 1-2 (rust: 0-1) gewonnen op het veld van Excel Moeskroen. Paars-wit heeft het traditioneel lastig op Le Canonnier en dat was ook zaterdag niet anders. De bezoekers kwamen in een bijzonder matige eerste helft wel 0-1 voor dankzij een doelpunt van Massimo […] [naar artikel]

9. Maxime Cosse zorgt voor gevleide zege op veld van Deinze (24/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Patro heeft zijn laatste uitwedstrijd van het seizoen met een zege kunnen afsluiten. De Maaslanders kwamen in de eerste helft mak voor de dag, maar herpakten zich na rust. Cosse zorgde in extremis voor de zege. “Dit heet dan op een diefje”, stelde aanvoerder Ruben Janssen na afloop. [naar artikel]