LIVE: 'Team Belgium' geeft 3-5 uit handen en verliest alsnog set drie (6-1, 3-6, 7-6, 1-1)

25/11/2017 - 16:44
"Na de demonstratie van David Goffin en de nederlaag van Steve Darcis, rekent België vandaag op het duo Ruben Bemelmans - Joris De Loore in het..."

1. LIVE: 'Team Belgium' geeft 3-5 uit handen en verliest alsnog set twee (6-1, 3-6, 7-6) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na de demonstratie van David Goffin en de nederlaag van Steve Darcis, rekent België vandaag op het duo Ruben Bemelmans - Joris De Loore in het... [naar artikel]

2. LIVE: 'Team Belgium' geeft 3-5 uit handen en verliest alsnog set drie (6-1, 3-6, 7-6) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE: 'Team Belgium' geeft 3-5 uit handen en verliest alsnog set drie (6-1, 3-6, 7-6, 0-1) (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

6. Vleminckx scoort bij debuut, maar Antwerp geeft zege alsnog uit handen (04/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft op de vierde speeldag in de Proximus League 1-1 gelijkgespeeld op bezoek bij Union. De bezoekers leken op weg naar een driepunter [naar artikel]

7. Geeft Standard 1B-ticket alsnog uit handen? Gentse beloften naderen plots weer tot op drie punten, laatste speeldag allesbepalend (29/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De strijd om het laatste ticket voor 1B zal tot de allerlaatste speeldag duren. Donderdagavond wonnen de beloften van KAA Gent hun wedstrijd tegen STVV, terwijl Standard bleef steken op een gelijkspel tegen kampioen Racing Genk. Daardoor zijn de Rouches nog steeds niet zeker van hun deelname aan 1B volgend seizoen. Hun voorsprong op Gent slonk in vier dagen tijd van acht punten naar drie punten. [naar artikel]

8. Negenkoppig Genk geeft derbyzege bij STVV alsnog uit handen, slotfase ontsierd door vuurpijlen van bezoekende fans (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Boerenprotesten, VAR-fases, een gemiste penalty, twee rode kaarten, bierbekertjes en vuurwerk. Dat alles, maar geen winnaar in de Limburgse derby. Een negenkoppig Racing Genk kon zijn voorsprong niet vasthouden tegen de buren van STVV. 1-1 was het verdict. [naar artikel]

9. Koning Filip en Alexander De Croo maakten van ‘Happy Belgium’ alsnog een feest der plaatsvervangende schaamte (22/07/2023 - Humo)