Sporza

Kan Manchester United in het spoor van stadsgenoot City blijven?

28/11/2017 - 20:33
"Manchester United maakt zich op voor een lastige verplaatsing naar Watford. De verrassende nummer 8 uit de Premier League won zijn laatste 2 wedstrijden op rij in de Premier League."

1. Kan Manchester United in het spoor van stadsgenoot City blijven? (28/11/2017 - Sporza)

Manchester United maakt zich op voor een lastige verplaatsing naar Watford. De verrassende nummer 8 uit de Premier League won zijn laatste 2 wedstrijden op rij in de Premier League. [naar artikel]

2. LIVE PREMIER LEAGUE: Zet Manchester City stadsgenoot United op zestien punten? (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Naar goede gewoonte kunt u bij HLN.be weer de ontwikkelingen in de Premier League volgen en ook vandaag is het aanbod andermaal niet min! Om 13u30... [naar artikel]

3. Manchester City dolt met stadsgenoot United: sensationele sleepbeweging De Bruyne leidt tot owngoal van Belgische Braziliaan (08/01/2020 - Het Belang van Limburg)

In Engeland stoppen ze nooit met voetballen en dus stond dinsdagavond een League Cup-wedstrijd op het programma tussen Manchester United en Manchester City. De heenwedstrijd van de halve finale tussen de stadsgenoten. En Kevin De Bruyne had er zin in op Old Trafford, waar de Citizens met 1-3 gingen winnen. [naar artikel]

4. Uitgerekend stadsgenoot United maakt einde aan zegereeks van Manchester City (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na 21 overwinningen op een rij beet Manchester City nog eens in het stof. En dan nog wel tegen stadsrivaal United, dat vroeg in beide speelhelften toesloeg om een 0-2 overwinning in elkaar te boksen. Kevin De Bruyne speelde een bleke partij en kon City niet naar zijn beste spelpeil dirigeren. [naar artikel]

5. Manchester City speelt stadsgenoot United bij de rust al op een hoopje, De Bruyne deelt twee assists uit aan onvermijdelijke Haaland (02/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De Manchester-derby tussen City en United lijkt na 45 minuten al gespeeld. City leidt namelijk al met zware 4-0-cijfers na twee doelpunten van Phil Foden en de ontembare Erling Haaland. Kevin De Bruyne speelde andermaal een rol van betekenis en verzorgde beide assists voor het Noorse wonderkind. [naar artikel]

6. Assist van De Bruyne biedt geen soelaas: Manchester United haalt achterstand in vijf minuten op en wint derby van stadsgenoot City (14/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft zaterdagmiddag aan het langste eind getrokken in de derby tegen stadsgenoot City. Man City kwam weliswaar op voorsprong nadat Kevin de Bruyne weer eens met een assist uitpakte, maar de thuisploeg zette de wedstrijd in vijf minuten nog naar haar hand. Eindstand: 2-1. [naar artikel]

7. Manchester City wint finale FA Cup van stadsgenoot United na tweeklapper van Gündogan, Kevin de Bruyne alweer goed voor assist (03/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Manchester City heeft zijn tweede prijs van het seizoen beet. In de finale van de FA Cup waren de Citizens beter dan stadsgenoot United, het werd 2-1. Gündogan schonk City met twee doelpunten verdiend de zege, Kevin de Bruyne was goed voor een assist. De ploeg van Pep Guardiola is zo weer een stapje dichter bij een historische treble. [naar artikel]

8. Herbeleef hoe Messi opnieuw een hattrick maakte en Man. United hun stadsgenoot verraste met comeback (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]

9. United klopt stadsgenoot City - zonder De Bruyne - met 2-0 (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

United kwam in de eerste helft verdiend op voorsprong via Martial. De tweede helft was voor City, maar The Citizens konden zichzelf niet belonen... [naar artikel]