Instagram en Pinterest worden overspoeld met foto's van perfecte bordjes en mooi gedekte tafels, maar hoe maak je nu zelf zo'n leuke foto's. De Britse krant The Daily Mail vroeg het aan foodfotograaf Nicolas Ghirlando, die al tien jaar gerechten fotografeert voor verschillende magazines en met 'The Modern Husband' ook een eigen kookblog onderhoudt. [naar artikel]
Anke Buckinx babbelt op de radio én in columns. Ze is smoor op dochter Lou en zoontje Max, en verslaafd aan frietjes én de slappe lach. Ze verzamelt verkeersboetes, maar dat is per ongeluk. [naar artikel]
Femke is 32 en een rasecht, ongefilterd Kempenkind. Ze is getrouwd met Mathias, die ze ontmoette op het dak van haar moeder - lang verhaal - en... [naar artikel]
Pascale Naessens heeft met Ik eet zo graag een gloednieuw kookboek uit. Dat staat boordevol eenvoudige en gezonde recepten, maar ze wil haar fans ook een belangrijke boodschap meegeven: “Als je vrij en lekker eet, denken velen dat ze daar negatieve gevolgen moeten van dragen. Ik wil graag het tegendeel bewijzen”, klinkt het. [naar artikel]
Na tien loodzware dagen in de Ronde van Spanje mogen de renners vandaag genieten van een welverdiende rustdag. Voor velen de uitgelezen kans om [naar artikel]
Tijdens de vakantieperiode legt VTM elke week een bekend gezicht op de rooster. Deze week is het de beurt aan Evi Hanssen. Zij vertelt wat vakantie... [naar artikel]
In onze reeks Iedereen Flandrien delen niet alleen toprenners Jolien D’hoore en Thibau Nys hun tips. We leren je ook trainen, sportief eten en je verzorgen. Daarvoor gaan we in zee met twee kleppers: sportarts Servaas Bingé was jarenlang actief als arts in professionele wielerteams. Bewegingswetenschapper Kristof De Kegel is de man die als geen ander perfecte trainingsschema’s kan maken voor toppers. Op zijn palmares: Wout van Aert en Mathieu Van der Poel. Vandaag stellen ze de 3 pijlers waarop de trainingsschema’s zullen steunen voor. [naar artikel]
Eten met je handen, onbeleefd en onhygiënisch? Niet als je het aan het grootste deel van de wereld vraagt. Het zorgt bovendien voor meer smaakbeleving én is op latere leeftijd misschien wel cruciaal. Waarom hebben wij er dan zo’n aversie tegen? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.